A karma egy szankszrit szó, amelynek jelentése ‘cselekedet’, azonban mélyebben vizsgálva az ok és okozat közötti összefüggést tárja elénk. Sokak abban a téves elképzelésben élnek, hogy a karma egyfajta magasabb szintű büntetés, pedig valójában azt próbálja kifejezni, hogy a gondolataink, szavaink és tetteink nem maradnak nyomtalanul.

Minden egyes fizikai, szellemi és lelki cselekedet energiát képvisel, hatást gyakorol valamire és ennek visszahatását mindenképpen megtapasztaljuk. Nem létezik olyan, hogy véletlen, minden mindennel összefügg.

A karma 12 törvényének ismeretében mi is kezünkbe vehetjük életünk alakulását és tudatosan formálhatjuk azt.

3 csillagjegy, akik igaz barátaid lesznek, a sírba viszik minden titkod!

1# Ki mint vet, úgy arat

Minden cselekedetünk, legyen az jó vagy rossz, visszahat ránk. Annak érdekében, hogy boldog életet élhessünk, többet kell gyakorolnunk a hála, a szeretet, az alázat és a kedvesség gesztusait.

2# A teremtés törvénye

Magunk teremtjük a boldogságunkat, ahogyan a szerencsétlenségünket is. Meg kell tanulnunk, hogy teremtsünk önmagunkban és a környezetünkben is harmóniát, hogy boldogságunkat fenntarthassuk.

3# Az elfogadás törvénye

Az elfogadás egyfajta alázatot jelent. Amit az életünkben elutasítunk, az velünk marad, nem hagy el minket. Bármilyen negatív helyzet vagy személy tűnik fel az életünkben, fogadjuk el, de ne tulajdonítsunk neki nagyobb jelentőséget és ne fordítsunk rá energiát.

4# A fejlődés törvénye

Ez kifejezi, hogy mindenki fejlődési folyamaton megy keresztül az élete különböző fázisaiban. Mi magunk választjuk az utunkat. Ahelyett, hogy a környezetünket próbálnánk megváltoztatni, igyekezzünk mi magunk spirituális fejlődésen keresztülmenni, ami által csodás változásokat tapasztalhatunk majd meg magunk körül.

Keddi Horoszkóp 2021-01-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: