Kos heti horoszkóp

Igyekszel a dolgokat a kellemesebb végüknél megfogni, de ez nem jelenti azt, hogy a kellemetlen részeket végleg elfelejthetnéd. Ha nem vigyázol, könnyen felboríthatod az arányokat is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Szerelem: Nem mindig könnyű kitartani valami mellett, főleg, ha több oldalról is támadják a kapcsolatotokat. Néha a rugalmasság többet segít, mint a hajlíthatatlanság.

Keddi Horoszkóp - Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni a mai napon...

Karrier: A héten több kisebb feladatot is elvállalsz, amitől a karriered előre lendülését reméled. Sajnos azonban ezekre az eredményekre még egy darabig várnod kell.

Bika heti horoszkóp

Egy korábbi tapasztalatod most óvatosságra inthet, pedig a helyzet azóta nagyon sokat változott. Ne hagyd, hogy a korábbi félelmeid megbénítsanak, adj esélyt a változásoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Szerelem: Néha meg kell tenned a nehezebb lépéseket is, még akkor is, ha nem fűlik hozzájuk a fogad. Ha te is érzed, hogy ez az, ami sikert hozhat, ne félj elindulni az úton.

Karrier: Változások szelét hozhatja ez a hét, és nem biztos, hogy ezek elsőre elnyerik a tetszésedet. Idővel azonban minden kedvezően alakulhat.

Ikrek heti horoszkóp

Valami, amiről már régen letettél, most új lehetőségekkel kecsegtet, és még az is lehet, hogy egészen átértékeled a jövőképedet, újabb terveket mersz szövögetni az új esélyek tükrében. Azért ne rugaszkodj el teljesen a valóságtól!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Szerelem: Ne erőltess semmi olyasmit, ami egyikőtöknek sincs ínyére, csak azért, mert ez a társadalmi elvárás. Tegyétek azt, ami nektek jól esik.

Karrier: Valakitől jó tippet kaphatsz, de az ötlet csak akkor válik be igazán, ha a magad szájíze szerint alakítod. Ne akarj kilépni abból a szerepből, amiben a legotthonosabban mozogsz.

Rák heti horoszkóp

Valaki a könnyebbik utat járja, és ez téged is egy kis lustálkodásra csábíthat. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy ami egy ideig könnyebbnek tűnik, az végül váratlanul nehézzé válhat, és te még csak nem is leszel felkészülve erre a dologra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Ma meglehetõsen nehéz lehet a hétköznapi dolgaira koncentrálnia, kedves Rák, ugyanis elméje valahogy sehogy sem hajlandó önnel együttmûködni, mivel állandóan csak emelkedettebb, fontosabb dolgok kötik le figyelmét, gondolatait. Ha nehezebben is alakulna emiatt a nap, ne erõltesse, ami nem megy! Igazából az lenne a nagyobb baj, ha sosem kötnék le ilyesfajta gondolatok, még, ha néha kavarodást is okoznak életében...

Szerelem: Indulatok nélkül, őszintén kell most beszélnetek egymással, ha azt szeretnétek, hogy valódi megoldást találjatok a problémáitokra. Próbáljátok a másik szemszögéből nézni a dolgokat.

Karrier: Megéri most olyan megoldásokat választani, amelyek a hosszú távú terveidhez igazodnak, még akkor is, ha ezek rövid távon kellemetlenebbnek tűnnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: