A Rák most megláthat valakiben valamit, a Vízöntőt elfoghatja az optimizmus. Heti horoszkóp.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lesz benned a siker iránti igény, így ha most előtted van egy cél, akkor szinte megszállottan fogsz mindent megtenni azért, hogy el is érd. Mindez az elhivatottság igencsak vonzó lehet a környezeted egy részének is, így számíthatsz arra, hogy mintegy mellékesen valaki, vagy akár valakik megpróbálnak közeledni hozzád.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp - 2020. December 14-20-ig: Egy új karrier kapujában állsz...

A hét második felében önbizalmad új lendületet kap, ami beindíthat benned egy folyamatot, hogy az eddigieknél is erőteljesebben figyelj oda az egészségedre és az életmódodra. Most válthatsz új étrendre, vagy bevezethetsz egy új mozgásformát, de számíts arra is, hogy az intimitás terén is sokkal aktívabb leszel, mint máskor.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nagyobb figyelemmel és érzékenységgel fordulhatsz a családi és egyéb magánéleti kérdések felé, ami remek alkalmakat ad arra, hogy mély beszélgetéseket folytass, vagy akár elrendezz néhány vitás kérdést, vagy esetleg felmelegíts egy kihűlt kapcsolatot is. Mindezekben pedig hű támaszod lehet egy ismerős környezet vagy tárgy.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében új módon állhatsz neki egy régi probléma megoldásának, amivel talán kivered a biztosítékod egy ismerősöd fejében, így nem biztos, hogy csakis az adott feladatra kell energiát szentelned, hanem a meggyőzésre is. Légy higgadt és maradj a tényeknél, így elérheted a célod ebben is.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad adódik arra, hogy a karriered, vagy a pénzügyeid ügyében tegyél meg valamit, ami jelentheti azt is, hogy sikerül feljebb jutnod egy ranglétrán, de azt is, hogy megnyílik előtted egy remek új munkalehetőség, vagy egy pénzügyi befektetés. Mint mindig, most is kellő önismerettel vágj bele a dolgokba és ha úgy érzed, hogy valami neked nem való, azt inkább hagyd ki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-25

A hét második felében versenyhelyzetbe kerülhetsz a magánéletedben, ami jelentheti egy versenytárs felbukkanását, de akár azt is, hogy egy közösségben, vagy a családban elfoglalt pozíciódat veszélyezteti valaki. Igyekezz tisztán játszani, még akkor is, ha az ellenfeled nemtelen eszközökhöz nyúl. Neked ez lehet a kulcs most a sikerhez.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: