A Szűznek döntenie kell, mennyit áldoz be, a Bak mellé a szerencse áll most. Heti horoszkóp.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezd a szórakoztató, barátságos arcodat mutatni a világ felé, ha ugyanezt szeretnéd a környezetedtől is visszakapni. Ezekben a napokban ráadásul sokkal többre is mész azzal, ha kedves és szeretetteljes vagy az emberekkel. Valakivel ugyanis kialakulhat egy szorosabb kapcsolat, egy erősebb kötődés, amely később még egy igen fontos dolgot dönthet el az életedben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében viszont már az eltökéltség és a kemény munka lesz az, ami meghozza számodra a várt eredményt egy fontos projektben. Ezekben a napokban nagyon fontos szempont, hogy minél kevesebb hibát kövess el és az is, hogy megmutasd önmagadnak és a világnak is, hogy ha kell, képes vagy odatenni magadat egy cél érdekében. Nem is marad el a jutalom, ezt igen hamar meg fogod tapasztalni.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény, vagy hír hatására megláthatod, mennyi kiaknázatlan lehetőség áll még előtted. Ezekben a napokban lelkesedésed és tenni akarásod a csúcsra jut és ezt még az sem fogja tudni letörni, hogy valaki, talán már nem először, próbál lehúzni önmagához a mélybe a megjegyzéseivel és a romboló kritikáival. Ezen a ponton fel kellene tenned magadnak a kérdést, hogy őt miért tűröd meg magad körül még mindig.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében felerősödhet benned a jobbító szándék és ez elsősorban a közvetlen környezetedet illetően szabadít fel benned remek ötleteket. Most annyira erősen koncentrálhatsz egy átalakításra, felújításra, hogy képes lehetsz akár még túlzásokba is esni. Igyekezz mértéket tartani és hallgass arra, aki ebben jó indikátor számodra.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében lelkes, buzgó és motivált lehetsz, ami jó alapot ad arra, hogy valami új dologba kezdj. Most gyorsan tudsz remek eredményeket elérni és ezzel lenyűgözheted a környezetedet és növelheted önbizalmadat is. Mindez pedig valószínűleg be fog gyűrűzni a magánéletedbe is, ahol felszabadultabbá és kezdeményezőbbé válhatsz. Ennek pedig valaki valószínűleg nagyon fog örülni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Itt az ok, amiért a Földre születtél!

A hét második fele egy hír nyomán mély érzéseket és érzékenységet csal elő belőled, ami nemcsak azt teszi lehetővé, hogy közelebb kerülj a partneredhez, vagy egy hozzád közelálló baráthoz, hanem azt is, hogy valaki a sebezhetőségedet kihasználva esetleg beléd marjon. Kerüld el hát most azokat az embereket, akik ezt már elkövették ellened. Ha tehetik, megteszik majd újra.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenységed és igazságérzeted igen erősen jelen lesz a lelkedben, így nem nagyon fogsz tudni szó nélkül elmenni amellett, ha valakivel méltatlanul viselkednek. Talán bátorság kell ahhoz, hogy pont te legyél az, aki egy ilyen helyzetben felemeli a szavát, de nem valószínű, hogy egy ilyen lépés során egyedül maradsz. Ne lepődj meg azon sem, ha valaki pont ezért igencsak vonzónak talál majd.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét második felében megnövekedhet a népszerűséged, több társasági programod, meghívásod akadhat és előkerülhet valaki a múltadból, aki ismét a jövőd részévé szeretne válni. Légy azonban óvatos ezzel, mert bármilyen csábító is tud lenni egy ilyen helyzet, nem minden főzeléknek tesz jót, ha többször is felmelegítik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: