Kos

03.21 - 04.19
Tuti, hogy nem tudsz egy helyben maradni: mehetnéked lesz. Kedvesen vedd rá a kedvesedet, hogy tartson veled! Ha semmiképp sem akar menni, akkor ne erőltesd! Nem vagytok összenőve, nem kell mindenhova együtt mennetek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
Nem leszel túl fényes kedvedben ezen a hétvégén. Aggaszt a „hogyan tovább” kérdése. Gondterheltnek érzed magad. Ilyenkor szoktatok összeveszni. Ezt most együtt kell megelőznötök. Beszéljetek róla! Nem tabu téma. Mert ha tabu lenne, közétek állna…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-04

Ikrek

05.21 - 06.21
Hihetetlenül fel leszel dobva ezen a hétvégén. Madarat lehet veled fogatni. Mindegy, hogy van-e okod az örömre, vagy nincs, ne fogd vissza magad! Így a szerelmedre átragad a fergeteges jókedved és az optimizmusod. Megfertőzöd a mosolyoddal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
A párod tervez valamit. Lehet, hogy szeretne meglepni. Jobb lenne, ha nem faggatnád, mert elrontod a meglepetést. Persze ehhez az kell, hogy ne gyanakodj. Vagyis meg kell bíznod benne. Képes vagy rá? Most ebből vizsgázol. Nem először…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: