Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Robbanékony a hangulat az állatöv tagjai között. Viharos napok várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Valósággal meg kell erőszakolnod magad, hogy hajlandó legyél kimozdulni az ágyból hétvégén. Rengeteg a ház körüli teendőd, és nem kevés elintéznivaló ügyed is akad. Minden egyes feladat elvégzése után, jutalmazd meg magad, hiszen megérdemled! De szerencsére minden elvégzett kihívást követően pozitív visszacsatolást kapsz, ami legalább örömöt szerez!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A karma átka: 3 csillagjegy, akinek bűnhődnie kell az előző életében elkövetett dolgokért!

BIKA

Érdemes nyitottnak lenned a hétvégén, mert különböző, izgalmas szórakozási, esetleg utazási lehetőségek merülhetnek fel. Viszont egy személynek sikerül felforgatnia az egyik idillikus napodat. Csalódást okozhat egy barátod vagy berángat a főnököd dolgozni, netán a kollégád rontja el a jó hangulatodat. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és gondold át, hogyan fogod hétfőn meghúzni a határokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Légy óvatos, mert egy drámaira sikerülő veszekedésnek komoly következményei lehetnek. Óvakodj attól, hogy elmélyülj a vitában, mivel akár anyai károk is keletkezhetnek. Próbálj meg nem mindent a szívedre venni. Viszont a bolygóállásoknak köszönhetően végre sikerül tisztán látni a helyzetedet, ígykész vagy búcsút inteni a régi életednek, és egy új jövőt hozni létre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nehezedre esik meglátni az igazságot, pedig jól tudod: mindenki látja körülötted, csak te nem. Ha továbbra is rózsaszín szemüvegen keresztül nézel bizonyos embereket, még a hétvégén bekövetkezhet egy komolyabb válsághelyzet. Ha ez történik, akkor ideje lenne felhagynod azzal, hogy egy illúzióba kapaszkodsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: