A napokban megérinti a szerelem és a pozitív változások szele a csillagjegyeket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Több váratlan és kellemes élményben lehet részed. Olyan mesések a történések, hogy kezdesz aggódni: ennek biztos meglesz az ára. Hagyd ezt, és inkább örülj annak, amit a sors tálcán kínál neked. A napokban sokat töprengsz bizonyos családi ügyeken és azon, merre tart a kapcsolatod. A szíved és az eszed is mást akar.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ezt megteszed, végképp kiszeret belőled! Szakítási okok csillagjegyek szerint!

BIKA

Ne félj kifejezni érzéseidet, kedves Bika. Ha titkos érzelmeket táplálsz egy különleges személy iránt, érdemes lenne a tudtára adni. Más szinglik pedig összetalálkozhatnak azzal, akit a sors szánt nekik. A csillagok arra ösztökélnek, hogy kövesd a megérzéseidet szerelem terén, és azt üzenik: soha ne mondd, hogy soha.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A hétvégén meglehetősen változékony lesz a hangulatod. Jó lesz, ha odafigyelsz erre, mert rengeteg lehetőséged lesz a fejlődésre személyes és szakmai területen egyaránt, de ehhez fókuszálnod kell. Talán a változó kedved mögött is az áll, hogy több időt szeretnél tölteni önmagaddal és a partnereddel, csakhogy mindig közbe jön valami.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Kezd azzal a hétvégédet, hogy hálát adsz mindazért, amid van, ugyanis megvan ennek a gyakorlatnak az a csodás hatása, hogy még több meghálálandót hoz. Ugyanakkor kissé kimerültnek érzed magad, de majd a spontán kalandok felráznak, amelyekben részed lesz. Ez majd ráébreszt a változás iránti igényedre, mivel a lelked mélyén még több élményre vágysz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: