Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Izgalmas családi programok, és kapcsolatépítő beszélgetések várnak a csillagjegyekre a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ez lehet életed egyik legromantikusabb hétvégéje. Talán wellnesezni vagy kirándulni mentek a szerelmeddel, aki előállhat azzal, hogy házasságra vagy gyerekre vágyik. Most még az egyedülálló Kosok is megismerkedhetnek egy izgalmas személlyel, ha valamilyen szabadtéri programon vesznek részt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-06

Bika

Több lehetőséged is lesz tisztázó beszélgetéseket folytatni. Használd ezt a hétvégét arra, hogy rendezd a kapcsolataidat, különösen azokat, amik megromlottak az utóbbi időben. Olyan szeretetet és megértést kaphatsz egyesektől, amire nem számítasz, de nagyon jól fog esni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A következő napokban nagyon érzékeny leszel spirituálisan, és rendkívül élesen működnek a megérzéseid. Jó esély van arra, hogy előre megérezd a közelgő eseményeket. Nemhogy magadat, de a családodat is sikerül lenyűgözni, ráadásul meglepő dolgok jutnak így a tudomásodra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma valaki igencsak megmozgathatja az Ikrek fantáziáját, méghozzá meglehetõsen romantikus értelemben! Legyen azonban óvatos, kedves Ikrek, mielõtt teljesen átadná magát az érzelmeinek, s vegye a fáradságot, hogy egy kicsit jobban megismerje eme új jelentkezõt, különben nem biztos, hogy az elvárt végeredményre jut majd a kapcsolatuk. Bármennyire is nagy hatással legyen az emberre valaki, nem mindig, minden az, aminek elsõre látszik. Ha azonban csakis izgalomra vágyik, akkor viszont lehet, hogy most a legjobb irányba halad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nagyszerű hétvége előtt állsz, ha nem rontod el azzal, hogy mindent túlagyalsz vagy túlaggódsz. Egyszerűen csak sodródj az árral, lazulj el, és élvezd az eseményeket. Sokkal jobban sülnek el a családi vagy baráti programok is, mint gondolnád, ezért sem érdemes idegesíteni magad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Úgy érzi, egy kis környezetváltozásra lenne szüksége? Hát teremtse meg, még, ha, az csak a lakás bizonyos mértékû átrendezésével is testesíthetõ meg. Akármilyen apró változásban is gondolkodjék, az ma aranyat fog érni és nagyon energetizálólag hathat testére és lelkére egyaránt! Alkalmasint az is elég ehhez, hogy, ha más nem, kicsit kimozdul otthonról, például kiránduljon egyet egy olyan helyen, ahol eddig még sohasem járt, de mindig is szeretett volna. Ez esetben természetesen a társaságról se feledkezzen meg, vigyen egy jó barátot, vagy kedvesét, mindkét esetben remekül fogják magukat érezni, s önnek most pontosan erre van szüksége!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: