Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban?

A napokban a csillagjegyek komoly lépéseket tesznek a lelki egészségükért. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Erre a 3 csillagjegyre mindig lehet számítani. Ők a legodaadóbbak...

Kos

Légy türelmes, Kos. Időbe telik, amíg a dolgok úgy történnek, ahogy szeretnéd. Meglehet, nem áll jól az anyagi helyzeted, de ne ess pánikba. A dolgok idővel javulnak, szóval ne hagyd, hogy egész hétvégén nyomasszanak a gondok. Tereld el a gondolataidat, és tölts minőségi időt a szeretteiddel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Itt az ideje megengedni magadnak, hogy tényleg olyan legyen a hétvégéd, amilyenre vágysz. Lustálkodj sokáig, olvass ki egy regényt, daráld le a sorozatot, amivel régóta szemezel, közben kényeztesd a testedet és a lelkedet finomságokkal. Meg persze élvezd azok társaságát, akikkel valóban szeretnél kicsit együtt lenni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A változás iránti vágyad és szereteted az, ami miatt képes vagy élvezni minden napot, bármit is hozzon. A hétvégén lehetőséget kaphatsz arra, hogy újrakezdj valamit, vagy fejlődhess egy bizonyos területen. Szereted, ha azt érzed, történik veled valami, és új élményekben ezúttal sem lesz hiány.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma valaki igencsak megmozgathatja az Ikrek fantáziáját, méghozzá meglehetõsen romantikus értelemben! Legyen azonban óvatos, kedves Ikrek, mielõtt teljesen átadná magát az érzelmeinek, s vegye a fáradságot, hogy egy kicsit jobban megismerje eme új jelentkezõt, különben nem biztos, hogy az elvárt végeredményre jut majd a kapcsolatuk. Bármennyire is nagy hatással legyen az emberre valaki, nem mindig, minden az, aminek elsõre látszik. Ha azonban csakis izgalomra vágyik, akkor viszont lehet, hogy most a legjobb irányba halad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Érzékeny beállítottságú vagy, és ha valakinek a története megindít, nagyon nehéz nem szeretni őt barátként. A napokban segíthetsz egy régi vagy új barátodnak munkahelyet keresni, vagy meghallgathatod egy családtagodat. Ez a hétvége a barátságról szól és arról, mi mindenre vagy azokért, akiket szeretsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Úgy érzi, egy kis környezetváltozásra lenne szüksége? Hát teremtse meg, még, ha, az csak a lakás bizonyos mértékû átrendezésével is testesíthetõ meg. Akármilyen apró változásban is gondolkodjék, az ma aranyat fog érni és nagyon energetizálólag hathat testére és lelkére egyaránt! Alkalmasint az is elég ehhez, hogy, ha más nem, kicsit kimozdul otthonról, például kiránduljon egyet egy olyan helyen, ahol eddig még sohasem járt, de mindig is szeretett volna. Ez esetben természetesen a társaságról se feledkezzen meg, vigyen egy jó barátot, vagy kedvesét, mindkét esetben remekül fogják magukat érezni, s önnek most pontosan erre van szüksége!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: