A szombat még inkább kicsit lassúnak, álmosítónak tűnhet, ám vasárnap délutánra fordul a kocka, és teljesen ki leszel cserélve. Aktív programot érdemes választani, mely aztán az egész hétre felpörget.

Kos

Szombaton és vasárnap délelőtt olyan leszel, mint aki nem képes kibújni a pizsamájából. Lehet, tényleg rád férne kicsivel több alvás és pihenés. Ha teheted, maradj ágyban, akár egész nap! Vasárnap déltől magadra találsz, és innentől  visszatér az erőd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp - 2021 január 05-10-ig: Gondold végig, hogy mi az, amirevalójában vágysz, és ne érd be kevesebbel...

Bika

Amennyiben nyaggatnak a barátaid, hogy tarts velük, fogadd el a meghívást! Ha neked úgy jobb, természetesen mehetnek ők hozzád! Az égi folyamatok szerint a lényeg, hogy vidám, kreatív, szórakoztató emberekkel vedd magad körbe!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Két nap alatt három bolygóegyüttállás ismét a karriereddel kapcsolatos új ajtókat nyit meg előtted. Hiába van hétvége, gondolnod kell a jövődre. Ez nem öncélú, hiszen a párod, a családod is jól jár, ha te jobban keresel és szereted a munkádat…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Megteheted, hogy sodródsz az eseményekkel, a bolygók most kedveznek neked. De sem közben, sem utólag ne szabad panaszkodnod! Bízz a sors jóindulatában! Bárhogy alakul, a vége garantáltan happy end lesz, és te élményekkel feltankolva haladsz tovább.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: