A hétvége meglehetősen érzelmesnek ígérkezik a bolygók szerint. Pedig még nincs is itt a Valentin-nap. De miért is ne kezdhetnéd a szeretet, a szerelem ünneplését már ezen a hétvégén?

Kos hétvégi horoszkóp

Ez egy vizes hétvégének ígérkezik. Nemcsak eső várható, hanem könnyekre is számítanod kell. Rád nem jellemző a meghatódás, az elgyengülés, pedig most megengedhetnéd magadnak. Próbáld ki! Nem ciki, ha vannak érzéseid…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szomabti Horoszkóp - A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára....

Bika hétvégi horoszkóp

Egy kellemetlen fényszög szerint kellemetlen konfliktus adódhat szombaton. Ha ezt sikerül elkerülnöd, vasárnapra helyre áll a harmónia. Könnyű dolgod lesz, ha a béke fenntartásának célját nem téveszted szem elől.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek hétvégi horoszkóp

Jó hatással van rád a szombatra virradó újhold a Vízöntőben. Új szempontból nézel rá régi ügyekre, fokozatosan az egyre távolabbi jövőbe nézel. Ez a hétvége alkalmas ilyesmire, de közben élvezned kell a jelent is…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák hétvégi horoszkóp

Jól teszed, ha az optimizmusodat erősíted ezen a hétvégén. Képzelj el egy hatalmas vezérlő pultot, amelyen nagyon sok gomb van! Ezen az optimizmus gombot húzd fel a maximumra! Innentől mindent jobb fényben, derűsebben látsz…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: