Ellentmondásos lesz ez a hétvége. Három bolygó szembennállás jelez ellentéteket közvetlenül a hétfői telihold előtt. Mindezzel egyidőben nagyon jó lehetőségeket is mutat a horoszkóp.

Kos

Azzal indul a hétvégéd, hogy szombaton hajnalban bolygód, a Mars belép a Halakba. Ez arra jó, hogy kicsit lelassulj, és ne sürgess senkit és semmit. Közben a Szűz Hold segít, hogy a tényekre támaszkodva hozd meg a döntéseket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed elárulja, mivel csavartad el a párod fejét

Bika

Szombatra és vasárnapra is jut szuper fényszög, amely megnyugtatja a háborgó lelkedet. Lehet, hogy valami igazságtalanság ért a hét folyamán. De ezt a saját érdekedben le kell ráznod magadról, mint a kutya, amelyik kimászott a vízből.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nem szúrhatsz ki magaddal, hogy egész hétvégén a karriered alakulása miatt aggódsz. Muszáj magánéletet élned, máskülönben megharagszik a kedvesed és a családod is. Nézd meg, milyen fogadalmat tettél szilveszterkor!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem mindig a lustálkodás a leghatékonyabb kikapcsolódás. Ezen a hétvégén például az aktivitás jobban feltölt téged. A Mars azt javasolja, hogy sportolj, kertészkedj, kirándulj, sétálj egy nagyot! Nem kell totál elfáradnod, de legalább egy kicsit mozogj!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: