Március első hétvégéje a romantika, szeretet és a kimutatott érzelmek viszonzása jegyében fog telni, míg a problémák és nehézségek mindenkit elkerülnek. Azt, hogy te pontosan mire számíthatsz a hét utolsó két napján, elárulja a hétvégi horoszkóp.
 

Kos:

 Kisebb vita alakulhat ki közted és a párod, vagy egy rokonod között március első hétvégéjén, ám ha hajlandó leszel a békülésre, aminek érdekében mindent megteszel, akkor sikerül gyorsan elrendezned a dolgot.
 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy igazi hazugságvizsgáló, szinte képtelenség őket átverni

Ugyancsak a hét utolsó két napján számíthatsz arra is, hogy beérik egy terved, esetleg úgy ítéled meg, hogy érdemes volt sokat dolgoznod egy kapcsolatodon vagy egy bizonyos dolgon, mert már látod annak a remélt eredményét. A hétvégén többen is hálát adnak a segítségedért és hozzád fordulnak tanácsért.
 

Bika:

Egyfajta megvilágosodásban lehet részed március első hétvégén, aminek két napjában olyasmire jöhetsz rá, ami nagyon fontos. Ennek a felismerésnek hála képes leszel jobban kimutatni és kifejezni az érzéseidet.
 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha van valaki, akivel nem ápolsz jó kapcsolatot, akkor most sikerül megtalálnod a helyes szavakat ahhoz, hogy kibéküljetek. Ugyanakkor többször is azon kaphatod magad, hogy a legmegfelelőbb szavakat fogalmazod meg ahhoz, hogy megoldj vagy előremozdíts egy helyzetet.
 

Szintén a hétvégén számíthatsz arra is, hogy valaki olyasmit mond vagy tesz, amitől alaposan megnő az önbizalmad.
 

Ikrek:

Kiélesednek a spirituális képességeid március első hétvégéjén. Ez megvalósulhat abban, hogy élénk és tiszta álmokat kapsz, valamint meglepően világosan látod a helyzetedet és a körülötted lévő embereket. A hétvégén érdemes lesz odafigyelned az álmaidra, mert fontos információkat szerezhetsz azoknak köszönhetően.
 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyanakkor a szokottnál érzékenyebb lehetsz a szeretetre, ezért szükséged lesz arra, hogy szeressenek és te is szeress. Ha kapcsolatban élsz, akkor iparkodj őszintén kifejezni a párod felé az érzéseidet! Emellett bátran nyílj meg kicsit jobban a szeretteidnek is, mert ez nagyon sokat fog jelenteni nekik.
 

Rák:

Kimondottan izgalmas és kalandos lesz számodra március első hétvégéje, akkor is, ha azt a barátaiddal, de akkor is, ha a pároddal töltöd. Jó ötlet lenne elutaznotok, kirándulnotok vagy wellneszeznetek, mert remek élményekkel lennétek gazdagabbak.
 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyancsak a hétvégén nyílhat lehetőséged arra is, hogy viszonozd valakinek a szívességet, amit korábban tőle kaptál. Ha kapcsolatban élsz, akkor próbálj minőségi időt tölteni pároddal, aki hiányolhatja a romantikát. Jusson eszedbe, hogy ő mennyi figyelmességgel halmoz el téged!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: