Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik legyenek óvatosak, a párban élők kapcsolata pedig megromolhat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Olyan érzésed van, mintha a pasid egy jéghegy lenne, és az sem érdekelné, mit érzel. Az a terved, hogy kicsit eltávolodsz tőle és megfigyeled, mit reagál erre. Ha azt akarod, hogy megbecsüljön, tényleg lépéseket kell tenned. Szingliként most ne rohanj senkinek a karjaiba, mindegy mekkora a kísértés, mert most könnyen átverhetnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-13

BIKA

Két emberre van szükség ahhoz, hogy egy feszült kapcsolat helyreálljon. Őszintén vágysz egy harmonikus kötelékre közted és szerelmed között, de bizonyos események miatt elgondolkodhatsz azon, van-e egyáltalán jövőtök. A szingliknek megtetszhet egy klasszikus rosszfiú, és bár tudják, hogy „veszélyes”, mégis rettentően vonzódnak hozzá.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Az anyagi és munkahelyi problémák rányomják a bélyegüket a hangulatodra, és ezáltal a kapcsolatodra is. Eléggé eltávolodtatok egymástól. A hétvégén próbáljátok fellobbantani a szerelem lángját, különben végleg kihűl a kapcsolatotok. Az egyedülállók legyenek óvatosak: túlságosan üldöznek egy pasit, és emiatt az ellenkező hatást érhetik el.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Hirtelen arra döbbensz rá: azért vagy morcos, és generálod a vitákat, mert lélekben már eltávolodtál a pasidtól. Ha a napokban nem kezdtek el dolgozni a kapcsolatotokon, rövidesen szakításra kerül sor. A szingli Rákoknak pedig elsősorban magukon, és az önbecsülésökön kellene munkálkodniuk, mielőtt újra fejest ugranak egy kapcsolatba.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: