Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén love-fronton? Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint most sokat tehetnek a zodiákus tagjai a szerelmi életükért. Mutatjuk, hogyan! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Ne légy türelmetlen, ha szerelemről van szó, Kos. Ahelyett, hogy azt néznéd, min kellene változtatnia a szerelmednek - és ezzel stresszeled -, mutasd meg milyen elfogadó és türelmes tudsz lenni. Idővel az álompasiddá válhat. Az egyedülállók pedig óvakodjanak attól, hogy sietve jöjjenek össze valakivel, mert akkor csalódni fognak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-09-20

BIKA

Ideje lenne előre nézned, Bika. Még mindig a sérelmeidet dédelgeted vagy az exed emlékét, pedig ez a hétvége elhozhatja a gyógyulást. A párban élők kapcsolata helyrerázódhat és tiszta lappal kezdhetnek, míg a szinglik megismerkedhetnének valaki olyannal, aki elfeledtethetné velük az exüket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Úgy érzed, az egyik barátoddal kezdtek átlépni egy bizonyos határt. Még mielőtt bármi is történne, beszélnetek kellene az érzéseitekről, ez lenne a legtisztább módja annak, hogy összejöjjetek. Ez pláne igaz, ha esetleg egyikőtök foglalt. Ne tegyetek olyat, amivel megbánthattok másokat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Érzed a szerelem szikráját a melóhelyeden, és ez megzavarhat. Bár a munkahely nem mindig a legideálisabb hely az ismerkedéshez, de néha szerencsével járnak az emberek. Ezt kellene kiderítened, hogy te is a mázlisták közé tartozol-e! Eközben a párban élők viszont elbizonytalanodhatnak az érzéseiket illetően. De vajon mi ennek az oka?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: