Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint november első hétvégéje a romantika és az őszinteség jegyében telik a párban élőknél, miközben néhány szingli a hódító képességeit gyakorolja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Ugyanaz a srác tetszik neked és a barátnőidnek, akivel egy buliban vagy a melóhelyen ismerkedtetek meg, ezért úgy döntötök: versenyeztek, kinek sikerül meghódítani. Viszont most a párban élőknek is oda kell tenniük magukat, ugyanis a pasijukkal kissé ellaposodott a kapcsolatuk, és fel kellene pörgetni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Bár általában szeretsz csendes és visszafogott imázst fenntartani, most szakítani fogsz ezzel a modoroddal, és te leszel a hétvégén a legrámenősebb csillagjegy. Erőfeszítéseid ki is fizetődnek, akár szingli, akár párban élő vagy, és megkapod a pasit, illetve újra magadba bolondítod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Akár romantikus andalgásra mentek az erdőbe vagy bekuckózós film maratont tartotok a szerelmeddel, nagyszerűen fog telni a hétvégétek, és pont úgy alakul minden, ahogy tervezitek. A szinglik most a romantikus regényekben élik szerelmi életüket, ami meghozhatja a kedvesüket az ismerkedéshez.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Meghitt kirándulásra, kempingezésre, filmnézős délutánra számíthatsz a szerelmeddel. Ennél romantikusabb már nem is lehetne. Egész hétvégén dúlni fog a love, bárhol is lesztek. Az egyedülállóknak az egyik barátjuk mutathat be egy izgalmas személyt, akivel szeretnének közelebbről is megismerkedni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: