Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők most sokat tehetnek a kapcsolatukért, a szingliknek viszont türelmesnek kell lenniük. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Valakinek fel kell hoznia a jövőtökkel kapcsolatos beszélgetést, és az te leszel, Kos. Annak ellenére, hogy remélted, majd a pasid megteszi, úgy tűnik: ez a feladat rád vár. A szingliknek nem alkalmas ez a hétvége az ismerkedéshez, mert túlságosan hangulatingadozók lehetnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Mi lenne, ha elmennétek Mr. Biggel egy páros masszázsra vagy wellnessezni? Mindkettőtökre ráférne a kikapcsolódás, és közben legalább még a kapcsolatotokat is ápolhatnátok. De még egy közös séta is elég lehet most ahhoz, hogy növekedésnek induljon a kapcsolatotok. Ha pedig szingli vagy, megéri kimozdulni otthonról a barátnőiddel!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Meglehet, hogy semmi előjele nem volt a dolognak vagy csak nem akartál tudomást venni róla, de váratlanul véget érhet a kapcsolatod. Persze valahol megrendít a dolog, de legnagyobb meglepetésedre nem visel meg majd annyira. A szinglikre viszont egy élvezetes és könnyed flört vár.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A hétvége most az énidőhöz lehet alkalmasabb. Ez nem azt jelenti, hogy akkor egyáltalán ne találkozz Mr. Biggel. Egyszerűen szánj magadra bátran több időt. Valószínűleg a kapcsolatotoknak is jót fog tenni egy kis távolság. Így az esti romantikázások is sokkal meghittebbek és forróbbak lehetnek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: