Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők most sokat tehetnek a kapcsolatukért, a szingliknek viszont türelmesnek kell lenniük. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Valakinek fel kell hoznia a jövőtökkel kapcsolatos beszélgetést, és az te leszel, Kos. Annak ellenére, hogy remélted, majd a pasid megteszi, úgy tűnik: ez a feladat rád vár. A szingliknek nem alkalmas ez a hétvége az ismerkedéshez, mert túlságosan hangulatingadozók lehetnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-12-22

BIKA

Mi lenne, ha elmennétek Mr. Biggel egy páros masszázsra vagy wellnessezni? Mindkettőtökre ráférne a kikapcsolódás, és közben legalább még a kapcsolatotokat is ápolhatnátok. De még egy közös séta is elég lehet most ahhoz, hogy növekedésnek induljon a kapcsolatotok. Ha pedig szingli vagy, megéri kimozdulni otthonról a barátnőiddel!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Meglehet, hogy semmi előjele nem volt a dolognak vagy csak nem akartál tudomást venni róla, de váratlanul véget érhet a kapcsolatod. Persze valahol megrendít a dolog, de legnagyobb meglepetésedre nem visel meg majd annyira. A szinglikre viszont egy élvezetes és könnyed flört vár.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A hétvége most az énidőhöz lehet alkalmasabb. Ez nem azt jelenti, hogy akkor egyáltalán ne találkozz Mr. Biggel. Egyszerűen szánj magadra bátran több időt. Valószínűleg a kapcsolatotoknak is jót fog tenni egy kis távolság. Így az esti romantikázások is sokkal meghittebbek és forróbbak lehetnek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: