A Vízöntő kapcsolatában drámai változások várhatóak. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Izgalmas kalandokban lehet részed a hétvégén, akár van párod, akár a szinglik táborát erősíted. Hirtelen azt veheted észre, hogy többen is versenybe szállnak a kegyeidért. Amennyiben elkötelezett kapcsolatban élsz, ne élj vissza a helyzettel, mert pórul járhatsz. Viszont egyedülállóként ne állj ellen semmi jónak, nagy eséllyel megismerheted azt az illetőt, aki nagyon boldoggá tehet téged.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Romantikus hangulatban talál ez a hétvége, elégedettnek és boldognak érzed magad. Csupa olyan dolog jár az eszedben, amelyekért igazán hálásnak érzed magad. Talán ezeket az érzéseket és gondolatokat tudatnod kellene mindazokkal, akik őszintén szeretnek téged. Ha jelenleg egyedülálló vagy akkor ehhez a hétvégéhez ne fűzz nagy reményeket, legalábbis az álom partner megtalálását illetően. Inkább élvezd a szabadságodat és vesd bele magad az életbe.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Kisebb nézeteltérés alakulhat ki közted és a párod között, amelynek szerencsére nagyobb a füstje, mint a lángja. Azonban nem szabad félvállról venned, azon nyomban próbáljátok meg tisztázni a félreértés vagy a vita okát. Ellenkező esetben hosszabb mosolyszünet alakulhat ki, amely most nem tenne jót a kapcsolatotoknak. Egyedülállóként érdekes hétvégére számíthatsz, tele váratlan és romantikus pillanatokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Sokkal pesszimistábban látod a dolgokat, mint ahogy azok valójában vannak. Ezért talán nem meglepő, hogy a párodban is csak a hibákat látod meg, Pedig nagyon igyekszik, hogy a kedvedben járjon és visszacsalja azt a mosolyt az arcodra, amelybe egykor beleszeretett. Ha ezt így folytatod komoly krízisbe kerülhet a kapcsolatod. Ideje, hogy magadba nézz és felfedezd azokat a tulajdonságaidat, amelyeken neked kell változtatnod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: