A Bak összejöhet egy sokkal fiatalabb vagy idősebb partnerrel. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Izgalmas kalandokban lehet részed a hétvégén. Akár van párod, akár a szinglik táborába tartozol. Azt veheted észre, hogy többen is versengenek a kegyeidért. Amennyiben kapcsolatban élsz, ne élj vissza a helyzettel. Az a legkifizetődőbb, ha hűséges maradsz, és nem engedsz a csábításnak. Viszont szingliként ne állj ellen a csábításnak, vesd bele magad az élet örömeibe és használj ki minden alkalmat az ismerkedésre és a szórakozásra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Nemcsak a pénzügyi, de a szerelmi életed is folyamatosan javul. Használd ki az alkalmat, és kapcsolódj ki a pároddal. A közös élmények még jobban összekovácsolnak benneteket. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor itt az ideje, hogy belevesd magad a nagybetűs életbe. A jegyedben járó Nap és az Uránusz felforrósítja a szerelmi életedet, így most csak akkor nem talál rád a szerelem, ha te éppen ezt szeretnéd.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Kellemes, békés időszak köszönt rád az érzelmek területén. Most szívesebben lustálkodsz, kényezteted magad, szerelmeskedsz. Rajta hát! Élvezd ki az érzékiséget, a szerelmet, most minden megy a maga útján. Ha mégis problémák merülnének fel a kapcsolatodban, ne most akard megoldani őket, ugyanis hajlamos vagy a kelleténél több engedményt tenni. Ezeket halaszd el egy későbbi időpontra!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Felébredhet benned a szexuális vágy és a szenvedély. Az is könnyen előfordulhat, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz és ez most be is jöhet. De a Kos jegyében haladó Jupiter kapcsolódása a jegyedhez önmagában kevés ahhoz, hogy ezt az új kapcsolatot tartóssá is tegye, persze ameddig tart, addig jó lehet. Kapcsolat nélkül is élvezni fogod most az emberek társaságát.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: