A Nyilas változatos szexélményekkel gazdagodik a hétvégén. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt időszakban és ennek meg is van az eredménye az kapcsolatodban. Bár még mindig maradtak rendezetlen érzelmi ügyeid, és ezeknek még a végére kell járnod, szóval addig ne indíts el új dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz és szeretnéd elnyerni a társad szeretetét, előbb meg kell határoznod, hogy te mit szeretnél ettől a kapcsolattól!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te tudod mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban

Bika

Csak az őszinteség és a bizalom nyithat utat neked a szerelem és a boldogság felé. Nagyon fontos, hogy mindketten biztonságban érezhessétek magatokat, és még véletlenül se teremts olyan helyzetet, amikor a párod érzelmileg kiszolgáltatva érezheti magát. Az őszinte és mindent feltáró beszélgetések a kapcsolatotok épülését és elfogadását hozhatja számotokra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ezen a hétvégén meglehetősen szélsőséges a hangulatod, folyamatosan csapongsz az elköteleződés és a függetlenség között. A környezeted meghökkenve figyeli szélsőséges érzelmi kitöréseidet, ezért félreértésekbe és konfliktusokba keveredhetsz. Ideje, hogy észrevedd, hogy ezzel a viselkedéssel nem tud mit kezdeni a környezeted, segítségüket pedig támadásnak veszed. Bánj óvatosabban a szavaiddal!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Emberi kapcsolataid az elfojtott vágyaidat és elvárásaidat tükrözik. Nem érdemes haragudnod, ha nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, amennyiben végre hajlandó vagy nyitni feléjük. Tisztázó, minden részletre kiterjedő beszélgetésekre, önkritikára lesz szükséged. Persze ehhez igen csak ki kell lépned a biztonságos komfortzónádból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: