A Skorpió kapcsolatában felbukkan az a bizonyos harmadik személy. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ha egy mód van rá, ma ne sürgesse magát és másokat sem, nyugodtan lassíthat egy kicsit a tempón. Nem kell, hogy mindig ön irányítson (még, ha észrevétlenül a háttérbõl is), most hagyhat egy kis teret másoknak, hogy õk is kibontakozhassanak, mivel túl nagy kalamajkát most úgysem okozhatnak. Amúgy, ma jobb is, ha a maguk módján haladnak a dolgok, hisz pont a drasztikus beavatkozás okozhatna bajt, s az most nagyon nem hiányzik. Ma legalább alkalom nyílik egy kis lazításra, pihizésre, a többit pedig elég csak fél szemmel figyelnie, hisz végre minden a rendjén halad!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Nem lesz teljesen felhőtlen ez a hétvégéd szerelmi téren, ugyanis a munkahelyi problémák, a váratlan változások megpróbáltatások elé állítják a kapcsolatodat. Már egy ideje szinte képtelen vagy lazítani, ezért még azt a kevés időt sem tudod igazán élvezni a pároddal, ami megadatik számotokra. Ha nem veszed elejét ennek a negatív folyamatnak, egyre nagyobb lesz köztetek a feszültség.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A mai nap folyamán egyetlen alkalmat se szalasszon el egy kis plusz munka, vagy bevétel megszerzésére, mert mindez késõbb aranyat fog érni! A mai nap szoros tempóban telhet amúgy is, de most nincs is itt az ideje a lazításnak, mert az egy pillanat alatt katasztrófa áradatot indíthat el. Könnyebb túllenni ma a dolgokon, mint halogatni õket. Energetikailag most amúgy is támogatásra számíthat a csillagoktól, így minden feltétel adott a dolgok sikeres elvégzéséhez, még, ha a nap végére erõsen le is gyûri a fáradság.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan tanulj meg újra bízni? A válasz csillagjegyedben is rejlik

Bika

Nagyon sok meghitt és romantikus élményben lehet részed, ám a fáradtságod és a kimerültséged megakadályozhat abban, hogy teljesen átadd magad a szerelemnek. Előfordulhat, hogy az év vége hajrájában úgy érezheted, hogy most szakad a nyakadba az év összes nehézsége. Ha keresed a szerelmet, akkor még várat magára, de már nem kell sokat várnod!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A dolgok ön körül lehet, hogy kicsit gyorsabban zajlanak, mint szeretné, így nehézségei támadhatnak eme megfeszített tempót felvenni, vagy éppen reagálni az eseményekre. Lehet, hogy jobb, ha nem is próbálja meg, s inkább csak a saját elvárásainak próbál megfelelni. A mai nap amúgy is inkább az érzelmekrõl, a lelkiekrõl szól majd. Az este fordulatos lehet e téren, ráadásul csakis jó értelemben, így érdemes várni. Reméljük, a nap végére minden az elképzelései szerint alakul majd, s boldognak érezheti magát, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A hétvégén kisebb konfliktusok alakulhatnak ki pároddal, de szerencsére semmi komolyabb veszekedésre nincs kilátás. Nincs okod aggodalmaskodni, okosabb megoldás lenne részedről idejében tisztázni a félreértéseket, a sérelmeket. Ha még keresed a szerelmet a hétvégén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele szóval, járj nyitott szemmel és romantikus pillanatokban lehet részed!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Néha csakis álmodozás útján lehetséges kilépni a hétköznapok valóságából, s túl téren és idõn, meglelni az igazságot. Nos, nem valami reálisan földhözragadt bölcsesség, de van benne igazság, s nagy valószínûséggel, most ez a legjobb megközelítés, amit ma alkalmazhat, hogy megoldja a felmerülõ konfliktusokat. A kérdés már csak az, hol tudna magába mélyedni egy kicsit ahhoz, hogy gyakorolja a leírtakat. Eme problémának a megoldása önre vár!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rengeteg jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben, aminek köszönhetően lehetőséged lesz arra, hogy végiggondold és átbeszéld a nézeteltéréseket a pároddal. Ideje lenne egy kicsit lassítanod, és nagyobb figyelmet szentelned az érzéseidnek, a belső hangodnak. Szingliként eszedbe juthat néhány régi, felkavaró érzés, de az is lehet, hogy találkozás vár rád egy exeddel!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ma akkor sikerül eme egyedi módon gondolkodó jegy képviselõinek kihozniuk a dolgokból a maximumot, ha reggel felvesznek egy egyenletes, tartható tempót és ahhoz is tartják magukat egész nap. Ez azonban még kevés lehet az üdvösséghez, ha nem jókedvvel teszik mindezt, hiszen a vidámság megsokszorozza az ember energiáját és segít könnyebben átvészelni a nehézségeket, így nem egy elhanyagolható szempont. Ügyet se vessen tehát azokra, akik fancsali képpel vonulnak el ön mellett, s irigylik jókedvét és lendületét. Csakis sajnálhatják, hogy nem követik példáját!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: