Az égiek szenvedélyes szerelemmel ajándékozhatnak meg a Halak jegyűeket. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A jegyedben járó Jupiter hatására rendkívül fontossá válik számodra a szerelem. Ha a párkapcsolatod ez idáig nem úgy működött, ahogyan azt szeretted volna, akkor most elérkezett az idő, hogy helyre tegyétek a felmerült problémákat, és új esélyt adjatok a kapcsolatotoknak. Ha viszont magányos voltál eddig, akkor fennáll a veszélye annak, hogy túl gyorsan beleugrasz olyan kapcsolatba, amelyből aztán csak nagy nehézségek árán tudsz szabadulni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-04-23

Bika

A hétvégén a jegyedben haladó agresszív Mars okozhat furcsa helyzeteket. Könnyen megeshet, hogy te vagy türelmetlenebb a szokottnál, és ezt kivetíted a környezetedre. Próbáld meg higgadtan kezelni a helyzeteket, és ne nagyíts fel olyan dolgokat, amelyeknek nincs semmi jelentőségük. Ha éppen párkeresésben vagy akkor ne feledkezz meg arról, hogy a türelmetlenség rossz tanácsadó. Könnyen olyan ember karjaiba hajthat, akit más körülmények között nagy ívben elkerülnél.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Akkor se add fel a hitedet, ha jelenleg olyan dolgok történnek, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni. A kiegyensúlyozatlan érzelmeid elterelik a figyelmedet azokról a dolgokról, amelyek csak később nyernek értelmet. Próbáld meg nem felnagyítani a benned dúló érzelmeket. Az a legfontosabb, hogy adj magadnak elegendő időt és a párodnak is. Egyedülállóként most sokkal jobban élvezed a baráti összejöveteleket, mint a párkeresést.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha úgy érzed, hogy jelenleg képtelen vagy kompromisszumot kötni, akkor az a leghelyesebb, ha kerülöd a vitás helyzeteket. Ellenkező esetben csakis magadnak árthatsz és talán jóvátehetetlen rombolást okozhatsz az amúgy is sérülékeny kapcsolatodban. Ha párkeresésben vagy, akkor semmiképpen se töltsd egyedül a hétvégédet, mozdulj ki a barátaiddal, mert a nagy szerelem egy barátod vagy ismerősöd révén érkezhet az életedbe.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: