Az Oroszlán életében feltűnik az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A hétvégén egy új szerelem, új kihívások elé állíthat téged. Mivel tanácstalan vagy, ezért kikéred a barátaid, az ismerőseid véleményét, pedig jobban tennéd, ha saját megérzéseidre hallgatnál, mivel mások véleménye most zsákutcába vihet téged. Adj egy esélyt ennek az új ismeretségnek. Minden kapcsolatban a legfontosabb a bizalom, még akkor is, ha az a kapcsolat még nagyon új.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, akik durván átvernek téged is! Teljesen mások, mint amilyennek mutatják magukat!

Bika

Célul tűzheted ki, hogy meghódítasz valakit, aki az első pillanatban szinte elérhetetlennek tűnik számodra. Sok időt és energiát áldozhatsz erre, miközben talán érzed, hogy nem is igazán illetek össze a kiszemelteddel. Itt az ideje, hogy őszinte legyél magadhoz és ne a külvilágnak akarj tetszelegni. Vedd figyelembe a saját igényeidet!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Általában az eszedre hallgatsz, semmint a pillanatnyi érzelmi benyomásaidra. Egy olyan személy tűnhet fel a láthatáron, akivel szemben egyszerűen képtelen leszel józanul gondolkodni, mert szenvedély szinte magával ragad. Ha párkapcsolatban élsz, régi sérelmek, sértődöttségek kerülhetnek újból felszínre, ha most nem rendezitek, nagy a veszélye a szakítás lehetőségének.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Olyan helyzetben találod magad, amikor kénytelen vagy tisztázni saját érzéseidet, vágyaidat, párodhoz fűződő viszonyodat. Már nem halogathatod sokáig a mindent tisztázó beszélgetéseket. Ha a problémák elől a homokba dugod a fejed, akkor menthetetlenül eltávolodtok egymástól és amikor a legkevésbé számítasz rá, véget érhet a kapcsolatod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: