Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami február 26-tól február 28-ig tart.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentõséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolatok nehezíthetik pár keresésedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek felejthetetlenek - Vajon te is köztük vagy?

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet vagy legalábbis gyakran az eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot, inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen. Ha meg vannak a válaszok nézz előre és engedd el a múltat. Ha van párod akkor figyelj rá jobban, az elmúlt időszakban kissé eltávolódtatok egymástól.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha van párod akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor rámehet a kapcsolatotok. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a párodat. Ha egyedülálló vagy eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha sz illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: