Hogyan lehet szépen szakítani, és mit tegyünk a szakítás után? A csillagjegyek alapján megmondjuk, hogyan szakíts könnyebben, hogy a párodnak se legyen olyan fájdalmas és nehéz. Az asztrológia és a csillagjegyek tulajdonságai azt is megmutatják, hogy ha elmúlt a szerelem, és elválnak útjaitok, akkor szakítás után hogyan lehet tovább lépni. Számos csillagjegy egymással sajnos egyáltalán nem illik össze, ezért a kapcsolatnak könnyen szakítás lehet a vége. De hogyan kell szakítani egy férfival vagy egy nővel, ha ismerjük a csillagjegyét?

Az asztrológia arról szól, hogyan vagyunk, nem pedig arról, miért vagyunk. Csillagjegyünk ismerete pedig éppen abban segít, hogy megértsük szerelmi kapcsolatainkat, és hogy könnyebben tudjuk kezelni az életünkben váratlanul bekövetkező pozitív és negatív történéseket is. Sajnos egy szakítás felérhet egy traumával, azonban ha tudjuk, hogyan kezeljük, könnyebben túljuthatunk rajta. Ez ráadásul nem mindig függ attól, hogy ki volt az a fél, aki a szakítást kezdeményezte. Minél alaposabban ismerjük önmagunkat, annál tisztábban láthatjuk, hogy az életünkben milyen hibák ismétlődnek rendszeresen, és ezeket hogyan kerülhetnénk el a jövőben. Egy érzelmi sokk után átgondolva korábbi döntéseinket, és a szakításhoz vezető okokat, megtanulhatjuk azt is, hogyan legyünk úrrá saját hangulatváltozásainkon és érzelmi hullámzásainkon. Aki tisztában van azzal, hogy mit várhat el egy párkapcsolatban önmagától és partnerétől, sokkal felkészültebben fogadja az esetleges különválás okozta érzelmi mélypontot is. Az alábbi szakítás horoszkóp csillagjegyenként szolgál olyan asztrológiai útmutatóval, mely alapján könnyebb lehet meghozni egy kapcsolatot lezáró döntést, vagy éppen elviselni egy váratlan szakítást.

A 12 legrosszabb csillagjegy párosítás, akik jobb, ha soha nem alkotnak egy párt!

Hogyan lehet szakítani a Kossal?

Nem nehéz dolog a Kossal szakítani, ha egyszerűen leállsz, és nem teszel bele több energiát a kapcsolatotokba, és már egyáltalán nem küzdesz azért, hogy megtartsd, a szakításra magától is sor fog kerülni. Az is elég, ha egyszer-kétszer visszautasítod közeledését, esetleg a mobiloddal vagy egy könyvvel visszavonulsz a sarokba akkor, amikor ő éppen beszélgetni akarna veled. Egyetlen Kostól jövő meghívást se fogadj el, hadd menjen a programokra egyedül, hátha valaki felcsípi. Mondj neki gyakran ellent, ez olyannyira fel fogja őt háborítani, hogy biztosan lelép anélkül, hogy neked kellene kitenned a szűrét. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet szakítani a Bikával?

A Bikától meglehetősen nehéz megszabadulni, mivel a szakítás tényét is nehezen veszi tudomásul. Nagyon megviseli, ha teljesen elhanyagolod a vele való érintkezést, és minden közeledést megtagadsz tőle. Ha mindenképpen el akarod magad mellől riasztani, akkor kezdj pazarlóan élni, tegyél ízléstelen megjegyzéseket, és egyél előtte úgy, hogy az őt felidegesítse. Ezeket mind utálja a Bika jegy szülötte, azonban még ebben az esetben is próbálkozni fog visszahódítani. Ha viszont nem vagy biztos abban, hogy ennek a kapcsolatnak biztosan vége van, akkor inkább engedj neki egy újabb esélyt adva, így talán nem fog teljesen összetörni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet szakítani az Ikrekkel?

Az Ikrekkel való szakítás valóban könnyű dolog! Ha nem távozik magától a kihűlő félben lévő kapcsolatból, ahogy gyakran szokott, akkor is elegendő a szakításhoz az, ha teljesen elmerülsz a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit unalmas, földhözragadt, és hagyománytisztelő. Ezeket a tulajdonságokat az Ikrek nehezen viseli el hosszabb távon. Öntsd rá minden problémádat, és próbáld meg a felelősség egy részét is ráterhelni. Ha valamilyen módon be tudod számára bizonyítani, hogy őt terheli minden felelősség a nem működő kapcsolatotokért, akkor ezzel úgy szíven találod, hogy egy percig sem fog tovább hozzád ragaszkodni. Ha mindez nem elég, és napi rendszerességgel elismétled, hogy mit vársz el tőle, akkor ez annyira felidegesíti, hogy azonnal menekülőre fogja. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet szakítani a Rákkal?

Nem könnyű kérdés, hiszen nincsen arra pontos recept, hogy mi vezet egy Rák jegyű embernél a szakításhoz. Azonban érdemes észben tartani, hogy egy Rák nagyon makacs és csökönyös tud lenni. Az állandó kritizálást roppant megalázónak tartja, összeroppan, ha nagyobb társaság előtt válik nevetségessé. Azzal tudod fokozni a Rák lehangoltságát, ha te is depressziósnak mutatkozol. Nem szereti, ha faragatlan vagy vele, és ha gyakran titokzatosan viselkedsz. Ha el szeretnéd érni a szakítást, de már nincs több ötleted, dobj ki valamit a kedvenc tárgyai közül, légy rendetlen otthonában, ne figyelj rá, amikor magáról mesél. Ezekkel a lépésekkel veszélyezteted a Rák biztonságérzetét, emiatt pedig biztosan el fog menekülni. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-25

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: