Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben új utakat jelölsz ki magadnak többször is. Ha azt tapasztalod, hogy nem a megfelelő irányba mutatnak, akkor van bátorságod azt tudomásul venni és új lehetőséget keresni. Egyre megértőbb és tapintatosabb vagy másokkal.

Ha egyedülálló vagy, akkor a nyár végén találkozol valakivel, aki fontossá válik számodra. Ez a kapcsolat igazán nagy dolog lesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sokat harcoltok a kedveseddel, amíg végre túl tudtok jutni egy ügyön. Vártalan helyzettel kell szembenéznetek, amikor egy fontos döntést hoztok meg közösen.

Kos

Jó érzés tölt el, ami még inkább inspirál a döntéseid meghozatalában és pozitívabb visszacsatolást eredményez. Az érzelmeid a következőkben nagyon intenzívek lesznek, és úgy döntesz, hogy a frusztrációdat másképpen fogod kifejezni, mint általában.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Bika

Mások meglehetősen készségesek lesznek veled. Ha pénzügyi kérdésekkel foglalkozol, akkor kritikában lehet részed. Győződj meg róla, hogy az ötleted a büdzséd keretein belül van. Lépj egyet hátra és vizsgáld meg, hogy valójában mennyit szeretnél és mennyit szükséges költened.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Ikrek

Tudod, hogy mikor kell visszalépni és kivonulni egy helyzetből. Egy szituáció nagyon aggaszt és lelkesedsz azért, hogy foglalkozhass vele. Hajlandó vagy egy bizonyos projekt befejezésére. Ne légy kemény egy szeretett személlyel vagy egy kedves baráttal, aki úgy tűnik, hogy eléggé be van zárkózva.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Rák

Szánj időt egy döntés meghozatalára. Lehet, hogy nem érzed jól magad mindennel kapcsolatban, amiben részt kell venned. Úgy érzed, hogy változtatnod kell, de valóban meg is tudod tenni? Egy hosszú távú álom úgy tűnik, hogy kezd valósággá válni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Ez a legkülönlegesebb képességed a horoszkóp szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: