Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben új utakat jelölsz ki magadnak többször is. Ha azt tapasztalod, hogy nem a megfelelő irányba mutatnak, akkor van bátorságod azt tudomásul venni és új lehetőséget keresni. Egyre megértőbb és tapintatosabb vagy másokkal.

Ha egyedülálló vagy, akkor a nyár végén találkozol valakivel, aki fontossá válik számodra. Ez a kapcsolat igazán nagy dolog lesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sokat harcoltok a kedveseddel, amíg végre túl tudtok jutni egy ügyön. Vártalan helyzettel kell szembenéznetek, amikor egy fontos döntést hoztok meg közösen.

Hétvégi szerelmi horoszkóp - Az Ikrek ne maradjon otthon, mert ezen a hétvégén ismerheti meg a Nagy Ő-t

Kos

Jó érzés tölt el, ami még inkább inspirál a döntéseid meghozatalában és pozitívabb visszacsatolást eredményez. Az érzelmeid a következőkben nagyon intenzívek lesznek, és úgy döntesz, hogy a frusztrációdat másképpen fogod kifejezni, mint általában.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-29)

Ma egy utazás, vagy kültéri program kapcsán, összehozhatja valakivel a sors, akivel hamar egymásra találhatnak. Bár eleinte, nagy tûz loboghat mindkettejükben, mire a végéhez közeledik az út, talán már elérhetõséget sem váltanak. Ha mégis, akkor viszont még akár több is lehet a váratlan találkozásból, mint azt eredetileg gondolta volna!

Bika

Mások meglehetősen készségesek lesznek veled. Ha pénzügyi kérdésekkel foglalkozol, akkor kritikában lehet részed. Győződj meg róla, hogy az ötleted a büdzséd keretein belül van. Lépj egyet hátra és vizsgáld meg, hogy valójában mennyit szeretnél és mennyit szükséges költened.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-29)

Ma egy remek szakmai, esetleg pénzügyi lehetõség jöhet szembe, amely után talán megérné alaposabban is utána járnia. Ha mindazok után is lát lehetõséget a dologban, amiket megtudott, érdemes nem haboznia sokáig, s igent mondani a lehetõségre!

Ikrek

Tudod, hogy mikor kell visszalépni és kivonulni egy helyzetből. Egy szituáció nagyon aggaszt és lelkesedsz azért, hogy foglalkozhass vele. Hajlandó vagy egy bizonyos projekt befejezésére. Ne légy kemény egy szeretett személlyel vagy egy kedves baráttal, aki úgy tűnik, hogy eléggé be van zárkózva.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-29)

Ma olvashat, vagy hallhat egy olyan pénzügyi lehetõségrõl, amely tartós bevétel-növekedéssel kecsegtet. Bármirõl is legyen szó, nézzen alaposan utána, informálódjon, s, ha valóban igaznak bizonyulnak az információk, csak akkor vágjon bele a dologba, de akkor viszont ki ne hagyja ezt a kivételes lehetõséget!

Rák

Szánj időt egy döntés meghozatalára. Lehet, hogy nem érzed jól magad mindennel kapcsolatban, amiben részt kell venned. Úgy érzed, hogy változtatnod kell, de valóban meg is tudod tenni? Egy hosszú távú álom úgy tűnik, hogy kezd valósággá válni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-29)

Ma egy új, kreatív tevékenységbe kezdhet, esetleg abban kérhetik segítségét, ahol nagy valószínûséggel nem csak szaktudására, hanem ügyességére, esetleg technikai tudására is szükség lehet. Bár eleinte jó és rossz dolgok követhetik egymást, most minden jel arra utal, hogy végül egy nagyon sikeres és izgalmas napot zárhat majd, kedves Rák, ha kellõképpen odateszi magát!

Ettől jönnek leginkább zavarba a csillagjegyek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: