Bak

Még, ha kiszámíthatatlannak és ingoványosabbnak is ígérkezik, mégis érdemes most abba az irányba mennie, amit a szíve diktál, kedves Bak. Az álmok túl fontosak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja õket az ember. Lesz, ami lesz!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Aggodalommal tölthetik el ma bizonyos pénzügyeivel kapcsolatos kérdések, melyekre, egyelõre még nem sikerült megadnia a választ. Igyekezzen egy precedencia-sorrendet felállítani, kedves Bak, s egyszerûen kiszanálni a lista végén elhelyezkedõ költségeket, hogy a legfontosabbakra átcsoportosíthasson. Mihelyt kész a lista, meg fog könnyebbülni!

Bika

Ma szenvedélyes érzelmek keríthetik hatalmukba, melyek befolyása alatt, nehezebben lehet képes megítélni szerelme tetteit. Ne legyen elfogult, kedves Bika, õ sem tökéletes, így igyekezzen picit jobban belegondolni a dolgok lényegébe, mielõtt, mindenkivel szemben igazat ad neki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Napi Karmahoroszkóp május 19. kedd – Úgy érzed, hogy változás van készülőben.

Halak

Bármilyen irányba is haladjon épp kapcsolatuk, ma egyre inkább annak erõsödése lesz jellemzõ. Ha esetleg ez negatívumot jelentene, igyekezzen megtenni mindent azért, hogy mielõbb pozitívba váltson át a tendencia. Nem lehetetlen. Legyen kitartó, kedves Halak, akkor sikerülni fog!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma történhet valami olyan dolog a nap folyamán, ami egy régi, kellemetlen eseményt idézhet fel a múltjából és ez felzaklathatja. Ez az érzés az egész napját befeketítheti, de mielõtt tönkremenne ezért a nap, gondolja át, hogy biztosan teret enged-e egy régi bosszúságnak a mai napja tönkretételében is? Ha nem, akkor rögvest felejtse is el ezt a szörnyû emléket és koncentráljon az életében lévõ pozitív dolgokra.

Ikrek

A mai napon, kissé feszült lehet ön és szerelme tárgya között a hangulat, esetleg kisebb súrlódásokkal is számolni lehet, aminek következtében, ma kevésbé sikerülhet koncentrálni más területekre. A helyzet orvoslásaként, próbálja meg mielõbb túltenni magát a dolgokon, aztán hamar rendezni kedvesével is a viszonyukat, mielõtt még nagyobb ellentétté fajulna egy apró nézeteltérésük.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: