Bak

Egy szerelmi dilemmával kapcsolatban, bár eleinte sikerül gyorsan tüzet oltania, kedves Bak, azonban, ahogy egyre kisebb a láng, érzékelhetõen, annál több még a parázs a mélyben. Legyen türelmes és megértõ, s, ahogy csillapodnak a dolgok, ön is annál óvatosabban, szelídebben haladjon tovább az úton, nehogy hirtelen hamar újra fellángoljanak az ellentétek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Bak, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

Bika

Bár úgy érezheti, jelenleg minden a legjobb úton halad szerelmi téren, mégis, kissé bizonytalannak érezheti magát a jövõt illetõen, legalábbis azon részek tekintetében, melyeket még homály fed. Ne aggódjon, amíg nincs rá oka, kedves Bika, bízzon jobban önmagában, s szerelme/szerelmük erejében!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma kissé nehezen tudhat a munkájára, vagy más teendõire koncentrálni, mert a figyelmét szüntelenül bizonyos érzelmei köthetik le. Mivel szorgalma és odaadása így is kiemelkedõ, nem igazán lehet mégsem nagyobb bonyodalomra számítani emiatt, ugyanakkor, ne is kezdjen ma bele semmi nagyobb, fontosabb projektbe, mert akkor már jobban kitûnhet átmeneti figyelmetlensége. Szedje össze és tegye oda magát valamelyest, amíg okvetlenül muszáj, kedves Bika, aztán, ha végzett, könnyebb is lesz majd elmerülnie a gondolataiban! Ne hagyja, hogy letaglózza bármi is!

Ez az 5 csillagjegy a legjobb kolléga

Halak

Ma nagy kihívást jelenthet a szerelmes, romantikus ábrándokat összefésülni a valósággal, pedig ez az egyetlen módja, hogy valahogy realizálhatóak legyenek, másképpen az egész kérdéskör akadémikus. A legegyszerûbb módszer erre, ha elõször is szelektál az ember, de nem szíve vágya, hanem a puszta tények és logika elvei szerint. Ez a legnehezebb, de a legnagyobb lépés is a megvalósulás felé...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel érheti meglepetés szakmai téren, kedves Halak, ám az, hogy ez jó, vagy rossz, nagymértékben függhet attól, honnan nézi a dolgokat. Ne hamarkodjon el semmit! Gondoljon át mindent türelmesen, amit most tapasztal, csak úgy profitálhat hosszútávon a hallottakból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: