Bak

Egy szerelmi dilemmával kapcsolatban, bár eleinte sikerül gyorsan tüzet oltania, kedves Bak, azonban, ahogy egyre kisebb a láng, érzékelhetõen, annál több még a parázs a mélyben. Legyen türelmes és megértõ, s, ahogy csillapodnak a dolgok, ön is annál óvatosabban, szelídebben haladjon tovább az úton, nehogy hirtelen hamar újra fellángoljanak az ellentétek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-21)

Ma igencsak sok, érdekes tény tárulhat fel ön elõtt, melyek ismeretében nem csak bölcsebb lehet, de befolyása is növekedhet a köreiben, ugyanakkor, igyekezzen ezzel nem visszaélni, kedves Bak, s csakis akkor használja tudását fegyverként egy szócsatában, ha végképp nincs más módja annak, hogy rendre utasítsa ellenlábasát.

Bika

Bár úgy érezheti, jelenleg minden a legjobb úton halad szerelmi téren, mégis, kissé bizonytalannak érezheti magát a jövõt illetõen, legalábbis azon részek tekintetében, melyeket még homály fed. Ne aggódjon, amíg nincs rá oka, kedves Bika, bízzon jobban önmagában, s szerelme/szerelmük erejében!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

Halak

Ma nagy kihívást jelenthet a szerelmes, romantikus ábrándokat összefésülni a valósággal, pedig ez az egyetlen módja, hogy valahogy realizálhatóak legyenek, másképpen az egész kérdéskör akadémikus. A legegyszerûbb módszer erre, ha elõször is szelektál az ember, de nem szíve vágya, hanem a puszta tények és logika elvei szerint. Ez a legnehezebb, de a legnagyobb lépés is a megvalósulás felé...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-21)

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Halak, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az õszinteségét idõvel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: