Bak

Néha az ember érzései, tettei, homlokegyenest ellenkeznek a józan eszével, ám ez, ha szerelemrõl van szó, így természetes! Fontos ugyanakkor, hogy az ember sose lépjen át egy bizonyos határt, ami már az õrület irányába mutat, azonban, néha nehéz meghatározni, pontosan hol is húzódik ez a mezsgye...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Kissé megbillenhet jelenlegi kapcsolatában az egyensúly, melynek mielõbbi helyreállítása nagyban múlhat azon, mennyire is képes a rugalmasságra. Ehhez meglehet, hogy átmenetileg kénytelen félretenni konzervativistását, s olyan, eddig ismeretlen terepre tévedni átmenetileg, ahol még sosem járt! Talán nem is biztos, hogy olyan szörnyû ez az egész, ha jobban belegondol...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ma kissé kevés ideje juthat szerelmi életére, amit szíve nagyon megsínylõdhet. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Halak, ugyanis hamarosan újra egymás karjaiban lehetnek majd, s akkor fontos, hogy jókedvû és vidám legyen!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Amíg fantáziája az egekben szárnyalhat, addig meglehet, a valóság szinte csak vánszorogva halad utána. Ebbõl fakadóan, kissé frusztráló lehet, hogy bizonyos tényezõk miatt, nem tudja megélni vágyait úgy, ahogy szeretné, s azzal, akivel szeretné. Fel a fejjel, kedves Ikrek, hamarosan fordulhat a kocka, csak legyen még egy kis türelemmel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: