Bak

Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, kedves Bak, mert azzal teljesen ellehetetlenítheti az érdemi kommunikációt kedvesével. Próbáljon meg türelmes lenni, s konszenzusra törekedni vele, hisz mégis csak egy párt alkotnak!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Megeshet, hogy ma kissé nehezen talál idõt arra, hogy érdemben megélhesse szerelmi életét, s ez frusztráló lehet. Bármennyire is bosszantó, ne idegeskedjen emiatt túl sokat, kedves Bika, mert az most még az együtt töltött, gyengéd percekre is rányomhatja bélyegét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-05-12

Halak

Míg bizonyos értelemben véve, a csillagok jelen állása megnehezítheti szerelmi életét, addig másfelõl, nagy könnyebbségek is kirajzolódhatnak, most minden attól függ csak, hogy, hogyan él meg egy változást, amire ma nagy eséllyel sor kerülhet. Vonza be a pozitívumokat, kedves Halak, s engedjen el minden negatívot! Ez lehet a boldogság kulcsa!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon a szerelmi életében inkább a testiség, a vágyak megélése dominál majd, mint a lelkiek, de hát nincs is ebben semmi rossz, hiszen éppúgy része a jól mûködõ szexualitás is egy egészséges kapcsolatnak, mint az érzelmek. Csak legyen alkalmas partner is, akivel mindezt kiélheti, kedves Ikrek! Ne érje be kevesebbel, mint a tökéletessel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: