Bak

Egy kapcsolat nem csak élvezetekkel, hanem nem kevés áldozattal, és ami még fontosabb, felelõsséggel is jár, amit ön pontosan tud is, kedves Bak. Ezen utóbbiak most kissé leterhelhetik, amitõl nem igazán vidám, inkább zárkózott lehet a hangulata, vagy akár kedvese, kiszemeltje elutasító hozzáállása érintheti érzékenyen, amit szintén nem biztos, hogy jól visel. Ne vonuljon el, s ne hagyja annyiban a dolgokat, hanem álljon bele a problémába, s kedvesével közösen keressék a megoldást, mert ön nélkül most nem fog boldogulni ezzel a helyzettel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A mai nap arról szólhat, hogy megpróbálja folyamatosan kikompenzálni, nem kevés kompromisszumot kötve, a harmónia megbillenését önmaga és kevese között. Ehhez sok türelemre lesz szüksége, s lehet, hogy érzelmileg is kissé érzékennyé válhat. Ha jelenleg egyedülálló, akkor ma ahhoz, hogy felhívja magára kiszemeltje figyelmét, mindent latba kell vetnie, arról nem is szólva, hogy most egy esetleges vetélytárs is ezen munkálkodhat a háttérben. Legyen kicsit rámenõsebb, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

14 pár a csillagjegyek szerint. Ők tökéletesen összeillenek, egymásnak lettek rendelve

Halak

A mai egy igazán kedvezõ napnak ígérkezik az érzelmei átadása terén, így, amit most ad, annak a sokszorosát kaphatja vissza. Most már csak azt kell eldöntenie, mire is vágyik, mit kíván, majd kezdjen bele, s meglátja, minden megy majd magától, mint a karikacsapás. Egy ilyen kis adok-kapok, könnyed, szerelmes játszadozás, amellett, hogy igen élvezetes, még rendkívül jól is hat egy kapcsolatra, legyen az már kiforrott, vagy éppen friss, így ne hagyja ki ezt az alkalmat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon meglehetõs kettõsség jellemezheti szerelmi életét. Vagy az a helyzet állhat fenn, hogy míg ön szorosabbra szeretné fûzni a szálakat, addig azok egyre csak lazulnak, vagy pont fordítva, míg ön kicsit engedne a szorításon, addig partnere mindinkább kötni szeretné önt. Az efféle cicázásnak feszültség lehet a vége, ami csak ronthat kettejük viszonyán. Stabilizálja magában, mit akar és illõen, de határozottan jutassa kifejezésre, hogy az ön számára milyen irányba lenne kívánatos haladni kapcsolatuknak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: