Bak

Ma nagy eséllyel történhet valami váratlan a szerelmi életében, kedves Bak, ami elsõre izgalmasnak és szórakoztatónak tûnik, ám számos veszélyt is hordozhat, s, ha nem vigyáz, szíve épségét kockáztatja, ezért legyen nagyon körültekintõ, mielõtt bármire is igent mondana az életnek!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Igencsak élénk lehet ma a fantáziája, kedves Bika, s ez igen jót tehet a szexuális életének, amennyiben kedvese is partnernek bizonyul mindebben. Mindazonáltal, nem csak a minõség a fontos, hanem a mennyiség is, ennek szellemében, törekedjen arra, hogy egyikbõl se legyen ma hiány!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ne hagyja, hogy ma bárki, külsõ személy is beleszóljon a szerelmi életébe, különösen abba, hogy mikor és kivel! Persze, azért csak az erõ, ellenerõ törvényeinek megfelelõ mértékben hárítson, kedves Halak, mert a túlzott reakció többet felfedhet a tolakodó elõtt, mintha bármit is mondott volna. Legyen bölcs és kimért!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mivel a mai napja kész rohanásból állhat, kedves Ikrek, úgy meglehet, hogy igencsak kevés ideje jut majd a szerelmi életére, s ennek hatásai érezhetõek lesznek szinte az egész nap folyamán. Ne tetézze e kényes helyzetet azzal, hogy hibáztatja magát, vagy bárkit is emiatt, mert az csak ronthat a helyzeten, inkább próbáljon meg arra koncentrálni, hogy azt a kevés kis idõt, ami jut ma a szerelemre, azt minél élvezetesebben tölthesse el!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: