Bak

Ma szerelmi téren, nagy változások várhatóak, kedves Bak, melyek kissé kibillenthetik jelenlegi kapcsolatát az egyensúlyi állapotból, ám ez nem lesz tartós. Az este folyamán ugyanakkor érdemes arra törekedniük, hogy minél több idõt töltsenek együtt, hogy megbizonyosodhassanak arról, biztosan nem maradt tüske egyikükben sem.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma nagy szerelmi elvárások támadhatnak Önben kedvesével, kiszemeltjével szemben, melyeknek Õ nem biztos, hogy képes megfelelni. Ha így állna a dolog, kövesse a víz filozófiáját: lassan, finoman, sokáig... Meglátja, milyen hamar ráérezhet szerelme a lényegre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Halak

Ma nagy eséllyel hozhatja újra össze a sors valakivel, aki talán egykoron fontos volt Önnek, s ez átmenetileg megzavarhatja érzelmeit, különösen, ha még nem is olyan rég történt az eset. Ha jelenleg stabil párkapcsolatban él, jobban viselheti a dolgot, s hamarabb túl is lehet a találkozáson, ha viszont szingli, úgy mindenképpen kerülje el, kedves Halak, hogy tartósan egyedül maradjon ma a gondolataival, s belemerüljön a bánatba. Zárja le a múltat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma végre sikerülhet egy olyan problémás kérdésben dûlõre jutnia szerelmével, ami mostanában talán sok fejfájást és kellemetlen pillanatokat okozott, s ez nem csak lelki értelemben tehet jót a kapcsolatuknak, hanem bizony a libidóját is megnövelheti mindkettejüknek, aminek egy fergeteges éjszaka is lehet a következménye! Ne álljon az események útjába, csak, mert úgy érzi, korai lenne még... Élvezze inkább az életet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: