Bak

Ma könnyen egy választás elé kerülhet, kedves Bak. Egyrészrõl, egy igen vonzó valaki, lekötheti figyelmét, s egyre csak komolyodhat az ügy, másrészrõl, az esze azt súghatja: eddig és ne tovább! A nagy kérdés az, mit súg a szíve?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendõ hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Kissé ellentétes érzések kavaroghatnak önben szíve választottjával kapcsolatban, talán valamivel megbántotta önt, esetleg félreérthetõen viselkedik, vagy éppen, bizonyos dolgokat mintha nem lenne hajlandó észrevenni. Akármennyire is meg van minden oka, hogy nehezteljen rá, mégis próbálja türelemmel kezelni a helyzetet, hisz, idõnként mindenkivel megesik, hogy megbotlik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-11-19

Halak

Ma nagy elõrelépésre kerülhet sor valakivel, akivel esetleg már régóta kerülgetik a forró kását, s eme tény, nagyon izgalmas pillanatokat hozhat magával. Ne feledje, kedves Halak, sok múlhat az elsõ benyomáson, legyen szó bármirõl is! Tegyen ki magáért!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma a szokásosnál nyûgösebben, kimerültebben ébredhet, kedves Ikrek, s, bár hamar összekaphatja magát, mégsem biztos, hogy érdemben képes lesz a szerelmi életére koncentrálni, amit természetesen, párja is érzékelhet. Ha szó érné részérõl a ház elejét, mindenképpen tartózkodjon a kirohanásoktól, vagy éppen az elhúzódástól, inkább egyszerûen csak tudassa vele: kicsit rossz passzban van és kérje elfogadását. Meg fogja érteni!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: