Bak

A Merkúr és a Plútó egymást erõsítõ hatásai miatt a mai napon meglehetõs késztetést érezhet arra, hogy rendezzen párjával, kiszemeltjével minden nézeteltérést, illetõleg, hogy megvitassa vele az élet nagy dolgait. Most mindkettõ eredményesen zárulhat, ugyanakkor mindenképpen szakítsanak idõt arra is, hogy ne csak pusztán beszélgetéssel teljen el az egész este, hanem jusson idõ egy kis romantikára is!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A mai napon annyira összekuszálódhatnak a szerelmi szálak ön körül, hogy igencsak nehézkesen igazodhat el ma rajtuk még ön is, kedves Halak. Próbálja meg kicsit tisztába tennie a helyzetet. Akár az ön fejében, akár bizonyos személyek elméjében keletkezett a kavarodás, mindenképpen gondoskodjon róla, hogy mihamarább tisztázódjon a helyzet, persze csak finoman, mielõtt még valaki egy félreértésbõl fakadóan, komolyan megsértõdik!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon kissé a jövõbe merenghet szerelmi téren, nagy tervekkel és álmokkal, melyeknek már alig várhatja megvalósulását. A szerelem szárnyakat ad ma önnek, így szinte egyfolytában fantáziálhat, vagy legalábbis alig áll még két lábon a földön, annyira máshol lenne már. Türelem, kedves Ikrek, ne bagatellizálja el a pillanat varázsát sem álmai mellett, mert ahhoz, hogy azok valóra válhassanak, meg kell élnie teljes szívvel az ittet és a mostot!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A mai nap ne is koncentráljon másra, mint arra, hogy felhõtlenül élvezhesse kedvese társaságát, történjék önök körül bármi is. Beszélgessenek, ügyködjenek ma minél többet, s ha éppen ahhoz van kedvük, még ugorjanak gyorsan el egy moziba, vagy akár csak sétálni egy kicsit kettesben, mielõtt végképp beindulna az ünnepi õrület önök körül.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: