Vajon csábítja a hűtlenség, vagy ő a megbízhatóság mintapéldánya? Pasid horoszkópjából kiderül, mire számíts hosszú távon!

A férfi horoszkópja elárulja, hogy hogyan viselkedik a párkapcsolatban, milyen igényei vannak, illetve mennyire kalandvágyó. Árulkodik arról, hogy milyen kísértések csábítják leginkább, vagy mely tulajdonsága sodorhatja veszélybe a kapcsolatot.

Napi horoszkóp január 31. péntek – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a férfi inkább az elköteleződés híve, vagy a változatosság csábítja, és mely dolgokkal szemben nem árt óvatosnak lenned, olvasd el az elemzést!

 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos viselkedése megtévesztő lehet, mert bár lehet, hogy nagyon hamar közel érzed magad hozzá, és úgy tűnik, ő is ragaszkodó, lénye mélyén nehezen tűri, ha korlátozni akarják a szabadságát. Gyakran nagylelkűen és gondoskodóan viszonyul partneréhez, de nem hajlandó kockára tenni függetlenségét és eszményeit. Alapvetően rendkívül hűséges a szeretteihez, de ha egy kapcsolat unalmassá vagy rutinszerűvé válik számára, képes arra, hogy hirtelen kilépjen belőle.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a stabilitást sugalló Bika jegyében született a párod, romantikus alkatú szeretőt tudhatsz magad mellett. Általában hosszan és alaposan mérlegel, mielőtt elkötelezné magát egy komoly kapcsolat mellett, de ha az igen mellett dönt, akkor biztos lehetsz a hűségében. Néha talán túlzottan is a megszokott helyzet fenntartására törekszik. Ő az, aki inkább kitart egy kifulladt kapcsolat mellett, mint hogy vállalja a szakítással járó kényelmetlenséget, és keressen valaki mást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így hozhatod ki a sodrukból a leggyorsabban a csillagjegyeket

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek, kettősségéből adódóan, gyakran azzal a dilemmával küzd, hogy szeretne két legyet ütni egy csapásra: egyszerre akarja önállónak tudni magát, ugyanakkor szeretne biztonságban lenni egy kapcsolatban. Általában inkább az elkötelezettség mellett dönt, de mivel igencsak kíváncsi típus, gyakran nehezen áll ellen a kísértésnek. Előfordulhat, hogy pusztán kíváncsiságból, mindenféle érzelmi megalapozottság nélkül lép félre. Ennek kevesebb az esélye, ha azt érzi, párja nagyra becsüli őt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák esetében általában nem kell attól tartani, hogy hűtlen lesz, illetve hirtelen szakít. Inkább ő az, aki folyamatosan ettől tart társával kapcsolatban, és épp gyanakvásával és birtoklási vágyával mehet a másik ember idegeire, valamint nehezítheti meg a harmonikus kapcsolatot. Amikor úgy érzi, rátalált a szerelemre, azonnal aggódni kezd, nehogy elveszítse. A bizonytalanságtól vezérelve hajlamos elragadni őt a képzelete, ilyenkor meglehetősen féltékennyé válhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: