Ugyanarra a problémás helyzetre szinte mindannyian másként reagálunk – ez annak köszönhető, hogy más a neveltetésünk, a tűréshatárunk és persze a habitusunk. Utóbbiban nagy szerepe van az alaptermészetünknek, ami viszont szoros kapcsolatban áll a zodiákusunkkal. Vajon hogyan reagálnak a problémás helyzetekre a csillagjegyek?

Kos

A Kosok méltán híresek határozott személyiségükről és még határozottabb elképzeléseikről, így aztán nem meglepő módon hasonlóan állnak a problémamegoldáshoz is. Jellemző módon tudják, mit és hogyan akarnak elérni, ennek köszönhetően egyáltalán nem díjazzák, ha valaki keresztbetesz nekik. Hajlamosak rá, hogy nagy csetepatét csapjanak a nézeteltéréseik során, és gyakran köszörülik a nyelvüket másokon. Kosként sokszor te is bántóan, hirtelenharagúan lépsz fel, és legfeljebb órák, napok elteltével gondolsz arra, hogy talán lehetett volna ezt finomabban is intézni – de bocsánatot ekkor is csak nagyon ritkán kérsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy...

Bika

Legnagyobb gondod a problémakezelést illetően az, hogy iszonyúan konok és önfejű vagy, ezért nagyon nehezen képzeled bele magadat mások helyzetébe. Nem tűröd az ellentmondást, annyira biztos vagy abban, hogy a saját gondolataid helyesek, hogy nem is vagy hajlandó felvetni az esélyét a tévedésnek. Ennek megfelelően nem kezeled egykönnyen a problémákat, hiszen a megoldás kulcsa mindig az, hogy leásunk a dolgok mélyére és kompromisszumokkal, beszélgetéssel, egyeztetéssel, közösen keressük a lehető legjobb lehetőséget. Nos, neked gyakran a csapatmunka is nehezedre esik, a kompromisszumkötés pedig főleg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Igazán légies, könnyed jegy vagy, akinek a pozitív életszemléletét és felfogását sokan nagyon kedvelik. Sajnos ezzel együtt jár az is, hogy a problémákkal nem igazán szeretsz szembesülni, foglalkozni, kicsit úgy állsz hozzá, hogy a dolgok majd maguktól megoldódnak. Gyakran legyintesz a nehézségekre, kihúzod magadat a feladatok alól, szeretsz inkább másra koncentrálni, úgy érzed, az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz dolgokkal foglalkozzunk. Pedig a nehézségek is szerves részét képezik a hétköznapoknak, és bár gyakran tényleg megúszod a felelősségvállalást, nem minden probléma oldódik meg attól, hogy akár évekre jegeled.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rákként mindened a család, a szeretet, ezért egészen más mércével tekintesz a problémákra is. Ami a családod gondja, az neked is nagy fájdalmat okoz és mindent megteszel azért, hogy segíts rajtuk – ha tehetnéd, az összes terhüket cipelnéd. Ezzel szemben, amikor a saját problémáidról van szó, hajlamos vagy az elbagatellizálásra és a sérelmek eltemetésére. Azonban ahogy az várható, néha nálad is elszakad a cérna, és ilyenkor az összes feszültséget másokra zúdítod, mert kirobban belőled az a feszültség, amit idáig rejtegettél.Az utólagos problémamegoldás azonban nem feltétlenül jó taktika, jobban járnál, ha kevesebbet tartogatnád a gondjaidat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: