Összecsiszolódás – így jellemzik sokan azt az időszakot, amikor két ember a felszálló rózsaszín köd után kénytelen elkezdeni a munkát a kapcsolat sikeréért. Tökéletes, magától működő boldog kapcsolat nem létezik. Emberek vagyunk, jobb-rosszabb tulajdonságokkal, és nap mint nap változó hangulattal. 
Amikor berobban a nagy szerelem az életedbe, nem kapsz a párodhoz használati útmutatót, és ő sem hozzád. Pedig milyen egyszerű lenne! De kezdetnek ott van a csillagjegye, amivel elindulhatsz közös életetek felfedezőútjára.

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos rögtön a lényegre tér, bármiről is legyen szó. Mindig egyenes és őszinte, és egy kapcsolatban is ezeket a tulajdonságokat értékeli igazán. Spontán embereket szeret maga körül látni, akik nem félnek a kihívásoktól és képesek meglepni őt valami teljesen újszerű dologgal. Amikor ilyen személyek veszik körül, elégedettnek és élettel telinek érzi magát. Ha boldognak szeretnél látni egy Kos jegyűt, mindig tartsd szem előtt, hogy mivel tarthatod izgalomban. Találj ki új és meglepő dolgokat magatoknak, és időnként rukkolj elő velük. Így nem laposodik el a kapcsolatotok, és mélyen tisztelni fog azért, amit érte teszel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-06-12

Bika (április 19. – május 20.)

A makacs Bika nem nyílik meg senkinek egykönnyen. A bizalmát el kell nyerni, ami nem egyszerű, de ha ő a te embered, el tudod érni. A legfontosabb, hogy testileg és lelkileg is biztonságban és kényelemben érezze magát veled. Szervezz olyan randevúkat, ahol otthonosan érzi magát, lepd meg saját készítésű étellel, nézzetek filmet egy meleg takaró alatt a kanapén. Meg fog hatódni, ha a kedvenc zenekarától szerzel valami relikviát, de ha bármelyik érdeklődési körében társaságra lel benned, azzal is megörvendezteted. Ha az együtt töltött időt a finom ételekre, kellemes sétákra alapozod, természetesen közben hallgatva és figyelve őt, a Bikával együtt mindketten nagyon boldogok lesztek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: