Kos: A lelkes és makacs

A Kos egy jókedvű balek, aki egy olyan embert akar maga mellé, aki megfelel az energiájának, anélkül, hogy beárnyékolná őt. Azt akarja, hogy ez az ember vezesse őt, vagy hívja ki egy versengésre, hiszen ennek úgysem tudnak ellenállni. Az egyensúly elérésére törekszenek, de olyan partnerre vágynak, akik előre tolják őket, nem pedig olyanra, aki visszatartja őket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: A jól fésült és népszerű

A Bika csillagjegy szülöttei egy különleges hangulatot bocsájtanak ki magukból. A Bikák sokféle képet látnak a fejükben a másik emberről, mielőtt valóban találkoznának velük, így amikor arra valóban sor kerül, addigra már bele is szerethetnek a másikba… Élvezik a kényeztetést, és a szívességeket, és azt akarják, hogy a belső körükben légy. Ha odakerülsz viszont, akkor nem menekülsz előlük! Szeretik a népszerű és tip-top embereket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-01-24

Ikrek: A félénk és csendes

Bár sok Ikrek folyamatosan tud beszélni, mégis inkább erőteljesen vonzódnak a félénk típusokhoz. Szeretik a kihívásokat, de törekednek arra, hogy a beszélgetőtársuk olyan ember legyen, aki őszintén meg is hallgatja őket. Szeretnek kimozdítani embereket a komfortzónájukból, de sokszor ők maguk félnek az első találkozástól…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: A romantikus és kedves

A Rákokról köztudott, hogy nagyon sok szeretet adnak, de szeretnek is szeretetet kapni. Ez mozgatja őket. Ha valaki édes mondatokat suttog a fülébe, és elmondja neki az érzelmeit, biztosítja a szerelméről őt, akkor ez egy tökéletes csali lehet a Rák csillagjegyűek számára.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: