Ha már május, és ha már esküvőidőszak, nézzük meg, hogyan képzelik el a csillagjegyek életük egyik legszebb napját. Az esküvő mindenkinek emlékezetes napot jelent, amit természetesen méltóan szeretne mindenki megünnepelni a rokonokkal, a barátokkal, az ismerősökkel. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek követik a hagyományokat, s kik azok, akik bátran bevállalnak egészen különleges újításokat is a nagy napon. Íme!  

Kos: Mindent saját kezűleg

Az egyediség, az újítások híveként szívesen bevállalsz eredeti és kicsit meredek ötleteket is. Esküvői helyszínnek szinte bizonyosan valamilyen régi, vintage jellegű ipari létesítményt választanál, ahol egészen különleges fotók készülhetnek rólatok. S mivel semmit sem bízol a véletlenre, a dekoráció készítéséből, a szervezésből is alaposan kiveszed a részed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 28. péntek – Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Bakok, Halak, Szüzek, Kosok, Bikák,...

Bika: Vidéki hangulat

Álmaid esküvőjén nem templomban mondanád ki a boldogító igent, hanem a gyönyörű vidéki természetben. Jöhet a pap és az anyakönyvvezető a tengerpartra, erdei tisztásra, vidéki kúriába, ahol igazán közel érezheted magad az anyatermészethez. A rusztikus stílusban elkészített virágdekoráció tökéletesen illik hozzád, és az elképzelt menyegzőhöz is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Varázslatos esküvő

Álmaid esküvője a húszas évek világába repít vissza téged. Az asztalok roskadoznak a finomabbnál finomabb ételektől, italoktól. A hangulat vidám, te pedig tündökölsz a népszerűségben. Persze nem maradhat el a különleges esküvői beszéd, a pohárköszöntő sem. Mintha csak Hollywoodban töltenéd életed legszebb napját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Meghitt, családias esküvő

A te esküvőd biztosan nem a tündöklésről, a minél nagyobb felhajtástól szól. Épp ellenkezőleg, meghitt, családias és szolid esküvőre vágysz, amelyen mindenki részt vesz, aki közel áll a szívedhez. A lakodalmon pedig kellemesen lágy zene mellett sokat beszélgetnétek egymással, s persze a szerelmeddel táncolnád át az estét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: