Kos

Mikor szerelmes vagy, pároddal megosztod életed minden mozzanatát, elmesélsz neki mindent, ami veled történik. Mikor érzed, hogy a kapcsolat rossz irányba megy, ez elmarad és kizárod a partnered, igaz, konfrontálódni csak akkor fogsz, mikor már elkerülhetetlen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika vizuális, szociális típus, akinek fontos az esztétika, tehát az is, hogy párkapcsolata tökéletesnek tűnjön a külvilág számára. Még akkor is hajlamos vagy mindent kétségbeesetten tökéletesnek láttatni a környezeted felé, mikor már régen romokban hever a románc.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-05

Ikrek

A boldogtalan Ikrek mindenen és mindenkin kitölti frusztrációját: alul teljesít a munkában, goromba a barátaival és ok nélkül elsírja magát, de képtelen határozottan kijelenteni, hogy kapcsolatának befellegzett. Elégedetlenségét mindenre ráfogja, de csak akkor ismeri el, hogy vége, ha már nincs más választása.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák jegy szülöttei a legodaadóbb szeretők, de ha porszem kerül a gépezetbe, hajlamosak a megkeseredett, passzív agresszív viselkedésre. Barátaiknak előszeretettel fejtik ki, milyen boldogtalanok, de a partnerükkel nem ülnek le megbeszélni a dolgokat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

A mai napon egy nagy lépést tehet a céljai felé, kedves Rák, amennyiben sikerül jól kombinálnia a vidám hangulatot a kötelezõkkel. Ha ugyanis jó a kedve, ma játszi könnyedséggel veheti az akadályokat, ami gyorsabb tempót, s végül, nagyobb eredményeket is vonhat maga után!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: