Kos

Mikor szerelmes vagy, pároddal megosztod életed minden mozzanatát, elmesélsz neki mindent, ami veled történik. Mikor érzed, hogy a kapcsolat rossz irányba megy, ez elmarad és kizárod a partnered, igaz, konfrontálódni csak akkor fogsz, mikor már elkerülhetetlen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Bika

A Bika vizuális, szociális típus, akinek fontos az esztétika, tehát az is, hogy párkapcsolata tökéletesnek tűnjön a külvilág számára. Még akkor is hajlamos vagy mindent kétségbeesetten tökéletesnek láttatni a környezeted felé, mikor már régen romokban hever a románc.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Ikrek

A boldogtalan Ikrek mindenen és mindenkin kitölti frusztrációját: alul teljesít a munkában, goromba a barátaival és ok nélkül elsírja magát, de képtelen határozottan kijelenteni, hogy kapcsolatának befellegzett. Elégedetlenségét mindenre ráfogja, de csak akkor ismeri el, hogy vége, ha már nincs más választása.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Rák

A Rák jegy szülöttei a legodaadóbb szeretők, de ha porszem kerül a gépezetbe, hajlamosak a megkeseredett, passzív agresszív viselkedésre. Barátaiknak előszeretettel fejtik ki, milyen boldogtalanok, de a partnerükkel nem ülnek le megbeszélni a dolgokat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: