Néhány ember személyiségéből fakadóan jobban szeret dolgozni, mint mások. Sőt, vannak olyanok, akiknek kifejezetten hiányzik a munka egy bizonyos idő elteltével. Azonban vannak olyanok is, akik szívesen kivárják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön és szeretik a dolgok könnyebb végét megfogni. Ahogyan jellemünk egyéb aspektusai, úgy a lustaság és a munkakedv is szorosan köthetőek az egyes csillagjegyekhez.

1. Bak

A Bak vezeti a rangsort, ha a munkáról van szó. Legyen szó apró feladatokról vagy nagy projektekről, soha nem fárad. Ő a csillagjegyek első számú munkamániása. Addig nem áll meg, amíg elintézendő feladata van, hiszen lelkiismeret furdalása lenne úgy pihenni és nem is tud ellazulni, anélkül, hogy le ne tudná a kötelezettségeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Tibeti horoszkópod elárulja mi a csillagjegyed karmája

2. Vízöntő

Ez a jegy foglalja el a második helyet. A kemény, kitartó munka jellemzi őket. Nagyon motivált emberek, akiknek az álmai néha irreálisak, de mégis mindent képesek megtenni azért, hogy valóra váltsák őket. Soha nem rettennek meg az akadályoktól.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma hirtelen gyengéd, romantikus érzelmek törhetnek önre egy elsõ látásra szerelem kapcsán, vagy esetleg egy olyas valakivel kapcsolatban, akit, bár már egy ideje ismer, mégis csak most figyel fel rá ezen aspektusból is. Akármelyik verzió is legyen igaz, rajongása nem alaptalan, s amit lát, az is mind valódi és igaz. Adja át magát az érzésnek, s bátran merjen kezdeményezni, hisz, most minden jel arra utal, hogy bizony érdeklõdése tárgya sem közömbös ön iránt!

3. Halak

A Halakat örökösen az álmaik motiválják és soha nem fáradnak el, ha arról van szó, hogy elérhessék az életben azokat a dolgokat, amiket igazán szeretnének. Nem ismerik a kudarcot, a kétségbeesést és minden tapasztalatot leckeként fognak fel a további haladáshoz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai napon izgalmas, új lehetõségek tárulhatnak ön elé, kedves Halak, melyek meglehetõsen motiválóan hathatnak önre, s igencsak megmozgathatják fantáziáját. Mindemellé most ráadásul egy olyan valakinek a támogatása, lektorrációja is társulhat, aki nagy segítség lehet az ön számára, s akinek mind társaságát, mind pedig elõadásait, nagyon élvezi. Törekedjen vele a kölcsönösségre, koncentráljon, és bámulatos haladásról számolhat be hamarosan!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: