Most kiderül, kik azok a csillagjegyek, akikkel tervezheted a közös jövőt és kik azok, akire nem számíthatsz, ha boldogságról és szerelemről van szó.

Kos

Problémás kérdés náluk a hűség. Imádják az újdonság varázsát, másfelől a párkapcsolat megtartásáért sem igyekeznek kifejezetten, ugyanis az elképzelésük szerint, az a másik fél dolga.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Meg van a rangsor! Íme a legnagyobb csalók a csillagjegyek között! Ledöbbensz ki áll a lista élén!

Bika

Igazán megbízható jegyek. Hűségesek és a végletekig kitartanak a szerelmük mellett. Folyamatosan a biztonságra törekszenek az élet minden területén. Hosszú távú és biztos kapcsolatra hajtanak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Ikrek

Szeret flörtölni, kétértelmű jeleket küldeni,de náluk csak inkább a szájuk jár. Őszinte ember, nem hisz a hazugságokban. Hűséges, ellenben ha éppen rájön az 5 perc vagy egy kis önbizalomtuningra vágyik, kipakolja a partnerének, hogy aznap mit rosszalkodott.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Ikrek! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Rák

Számukra a partner és a család az első, a legkevésbé sem adnák a fejüket a hűtlenségre. Számukra a hűség egy ősi idea, ami szent és sérthetetlen. Így a legnagyobb eséllyel állítható, hogy a Rákok nem fognak félrelépni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: