Míg néhány csillagjegy nyitott könyv a többiek előtt, akadnak, akiken szinte lehetetlen kiigazodni. Ezeket a csillagjegyeket csöppet sem egyszerű megfejteni. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat.

A Skorpió

A Skorpió kétséget kizáróan a legtitokzatosabb csillagjegy. Mondhatjuk azt is, ő az, aki 90 százalékban megfigyel, és 10 százalékban tárulkozik ki a többiek előtt. A tekintete ugyan gyakran árulkodik, de a zárkózottsága, és a folyamatos kísérletezőkedve igencsak megnehezíti, hogy bárki is kiigazodjon rajta.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Havi szerelmi horoszkóp – 2020. október: Végre megszabadulhatsz valamitől, ami régóta feszültséget okoz...

A Halak

A Skorpió után a Halak a második legtitokzatosabb csillagjegy. Csakhogy ő még saját magán is alig igazodik ki. Ezzel a tudattal talán egy fokkal könnyebb megérteni, hogy ő saját maga számára is igen gyakran meglepően, vagy kiszámíthatatlanul cselekszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

A Szűz látszólag nyitottnak tűnik, ami azonban nem jelenti, hogy mindent megmutatna magától. Sőt. Sokszor olyan mély érzelmeket rejt magában, amit nem is gondolna a környezete. Sokak számára az igazi személyisége, könnyen lehet, örökre ismeretlen marad anélkül persze, hogy erre a másik ember rájönne.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: