Az ellentétek nem vonzzák egymást minden esetben, ahogy két ugyanolyan személyiségű ember sem feltétlenül alkot jó párost. Az, hogy ki mellett találod meg az igazi boldogságot, rengeteg dolog függvénye lehet, és hogy pontosabb választ kapj, a horoszkópodat is segítségül hívhatod. A zodiákusodból ugyanis könnyedén ki lehet következtetni, melyik az az embertípus, amelyik mellett biztosan nem éreznéd jól magad hosszú távon!

Kos: a visszafogott partner mellett

Mivel te tűzjegy vagy, naná, hogy imádod a pörgést, a kalandokat és az izgalmakat. Az otthonülés távol áll tőled, a programmentes hétvége pedig elképzelhetetlen számodra. Egy kapcsolat elején visszaveszel ugyan a tempóból, de pontosan tudod, hogy te sosem leszel az a típus, aki jól elvan a kanapén napokig is. Ezért aztán nem csoda, hogy nem találod meg a közös nevezőt egy olyan partnerrel, aki szöges ellentéted, biztonsági játékot űz, és a nyugisabb életvitelt kedveli. Ebből kiindulva egy Rák jegyű mellett nem igazán éreznéd jól magad, legalábbis hosszú távon biztosan nem.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-08-05

Bika: egy makacs partner mellett

A Bikáknak nem ajánlatos olyan személlyel kapcsolatba bonyolódni, aki nagyon makacs. Hogy miért? Mert ők is azok, és hosszú távon nem működik egy olyan felállás, ahol egyik fél sem hajlandó engedni! Állandóan csak vitatkoznának, senki sem akarna kompromisszumot kötni, és a végén mindenki menne a saját feje után, ami hatalmas zűrzavart vonzana magával. Egy Bika jegyű ember inkább akkor találja meg a boldogságot, ha a partnere képes alkalmazkodni, de ugyanakkor segít neki utat mutatni, hogy ő is rugalmasabb legyen. Épp ezért a Bika sem az Oroszlánnal, sem egy másik Bikával nem találná meg az összhangot!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: egy antiszociálisabb partner mellett

Az Ikrek az a személy, aki az egyedüllétet nagyon rosszul viseli. Szó se róla, mivel két személyiség rejtőzik benne, néha kifejezetten élvezi az otthon töltött hétvégéket, de hosszú távon inkább társasági lény, ezért folyton szervezi magának a baráti programokat, és állandóan csetel valakivel. Ezért nem érzi jól magát egy olyan kapcsolatban, ahol a partnere inkább csak otthon maradna kettesben, és nem szeretne nagy társasági eseményekre járni. Az Ikreknek kell az, hogy a partnere ugyanolyan beszédes legyen, mint ő, ezért egy visszahúzódóbb, intovertáltabb személy mellett nem lesz boldog hosszú távon. Ebből kifolyólag nem passzolnátok össze egy Halak jegyű partnerrel!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: