Kos: Daphne a Miről álmodik a lány?-ból

A Miről álmodik a lány? főszereplője még kifejezetten fiatal, de maga a karakter nagyban hasonlít a te személyiségedhez – életkortól függetlenül! Ugyanis akárcsak te, úgy Daphne is határozott, céltudatos nő, akit semmi sem tántoríthat el attól, amit kitűz maga elé (még a család jótanácsai sem). Mindegy, hogy ez mekkora kockázattal jár: ő imádja élni az életet, és fejest ugrik az ismeretlenbe is, ha ahhoz van kedve. Ismerősen hangzik ez a személyiségtípus számodra is, igaz?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: Jenna a Hirtelen 30-ból

Egy kicsit gyermeteg, egy kicsit kajla, de hatalmas a szíve, és tudja, mi igazán fontos az életben. Akárcsak Jenna Rink, úgy te is tisztában vagy azzal, mire vágysz, és bár hajlamos vagy makacsul ragaszkodni a terveidhez, tudod, mikor kell megálljt parancsolni. Számodra is nagyon jelentős tényező a szerelem, és akárcsak ő, úgy te sem éred be kevesebbel a rózsaszín ködnél. Sosem mennél bele olyan kapcsolatba, amit nem érzel 100%-ig hozzád passzolónak, és inkább egyedül vagy, mint a nem megfelelő személlyel!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-20 - Meglehet, hogy amennyiben szerelmi élete nem éppen úgy alakul...

 

Ikrek: Andie a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattból

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt főszereplője, Andie egy vagány, karakán személyiség, aki mindig kimondja, mi van a szívén! De ugyanakkor az erős jellem egy érzékeny, érzelmes lelket takar, amit csak kevesen ismerhetnek meg. Te is ilyen vagy! Ikrek jegyűként kicsit mindig olyan voltál, mintha két személyiséged lenne: az egyik igazi irányító, akit semmi sem ijeszt meg, míg a másik egy visszafogott karakter, aki tele van kételyekkel. A lényeg, hogy tudd, mikor melyiknek kell teret adnod!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Bridget a Bridget Jones naplójából

Bridget az a típus, aki keresi a szerelmet, de közben vágyik a családra, a karrierre, és arra, hogy erős, céltudatos nő legyen. Benned is megvan minden, igaz? De ugyanakkor ahogy ő sem tud az eszére hallgatni, úgy te is mindig a szívedre figyelsz, mert azt vallod, hogy összességében mégiscsak ez a legfontosabb. Néha olyan hihetetlen helyzetekbe keveredsz, hogy magad sem hiszed el, de még ilyenkor is képes vagy optimista maradni, és ha kell, a legmélyebb gödörből is talpra bírsz állni. Ez az igazi lelki erő!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán: Carrie a Sz.x és New Yorkból

Igaz, hogy a filmnek egy sorozat szolgált alapul, de a főszereplővel rengeteg közös van bennetek! Te is álmodozó vagy, de közben realista, imádsz a középpontban lenni, de szükséged van néha az egyedüllétre, és nem szívesen töltesz otthon egyetlen hétvégét sem. Szeretsz igent mondani az élet nagy lehetőségeire, és mivel mindenhol akad egy ismerősöd, nem maradsz ki a legjobb bulikból, programokból sem. A te életed egy kicsit olyan, mint egy valódi hullámvasút, de pont ennek köszönheted, hogy egy percig sem unatkozol!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2024-03-25

Szűz: Abby A csúf igazságból

Akárcsak Abby, úgy te is sziklaszilárd véleménnyel rendelkezel, és jól értesz ahhoz, hogyan tartsd irányításod alatt az életedet. Mindig összeszedett típus voltál, olyan, aki nem szívesen ugrik fejest az ismeretlenbe, és kockáztatni sosem szeretsz. A csúf igazság főszereplője is biztonsági játékos, de talán épp ezért nem sikerült megtalálnia a szerelmet sokáig! Olyannyira leköti a karrierje, hogy a szerelemre nem marad ideje, és ha mégis, valahogy mindig a rossz pasikat választja. Ismerős?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Mérleg: Sam a Los Angeles-i tündérmeséből

Mindenkinek meg akarsz felelni, akárcsak Sam! Ő maga is egy diplomatikus karakter, aki nem meri felvállalni magát a világ előtt, mert fél az elutasítástól és a negatív véleményektől, ami neked sem erősséged. Gyakran azért nem mondod ki a jó ötleteidet, mert nem szeretnéd, hogy kritikát kapj, ez ugyanis képes napokra elvenni a kedved bármitől. Pedig hidd el, csodálatos tulajdonságaid vannak, és ha nem akarsz mindenkinek megfelelni, sokkal hamarabb meg fogod találni önmagadat is!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Skorpió: Kat a 10 dolog, amit utálok bennedből

Téged aztán sosem érdekelt, hogy mit gondolnak rólad mások, igaz? Azt vallod, hogy egyetlen dolog lényeges: te mit érzel, és te mit vársz el magadtól, a többi nem számít. Akárcsak Kat, úgy te is vagány vagy, határozott, és rendkívül őszinte, mert úgy véled, a hazugsággal sosem lehet előre jutni. A szerelemben ragaszkodó vagy, de nehezen nyílsz meg mások előtt, és csak hosszú idő után tudsz igazán bízni a partneredben. Két oldalad van: az egyik erős, a másik viszont érzelmes, de utóbbiról csak egy maréknyi ember tud.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas: Elizabeth az Ízek, imák, szerelmekből

A romantikus film főszereplője, Elizabeth mindig is közel állt a szívedhez, de belegondoltál már, hogy miért? Maga a karakter ugyanis nagyon sok tekintetben hasonlít rád: imád utazni, érdeklődik a világ iránt, és ha megrekedve érzi magát, képes kilépni a legnehezebb helyzetből is. Utóbbin még azért neked kell egy kicsit dolgozni, de valójában te sem bírod sokáig ketrecbe zárva. Hatalmas a szabadságvágyad, és muszáj, hogy mindig legyen előtted egy újabb úti cél!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Bak: Amanda a Holidayből

Kicsit túlságosan is fontos számodra a munkád, igaz? Fiatal korod óta a szorgalom volt az egyik legdominánsabb tulajdonságod, és épp emiatt történhet meg az, hogy néha még a hétvégéket is beáldozod a melóra. Ezért is áll olyan közel hozzád a Holiday főszereplője, Amanda! A karakter ugyanis hozzád hasonlóan a munkájának él, de közben titkon nagyon is vágyik egy biztos alapokon nyugvó kapcsolatra, ahol a harmónia és a bizalom uralkodik. Lehet, hogy egy kis váltásra lenne szükséged, és meg is találnád a saját Jude Law-dat, igaz?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Vízöntő: Jane a 27 idegen igenből

Akárcsak Jane, úgy te is nehezen mondasz nemet, igaz? Pedig a határozottságod megvan, de olyannyira nem akarsz másokat megbántani, hogy sokszor inkább a saját akaratodat helyezed háttérbe! Rendkívül segítőkész vagy, és mindenki számíthat rád, de épp emiatt gyakran az az érzésed, hogy melletted csak kevesen állnak, és inkább te vagy az érzelmi támasz másoknak. Ideje eldönteni, ki az, aki tényleg megérdemli a te szabadidődet, és ki az, akitől jobb megválnod, mert sajnos nem egyszer csalódnod kellett már ezen a téren.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Halak: Laney A csaj nem jár egyedülből

Romantikus lélek vagy, kicsit csendesebb típus is, és egyetlen dologra vágysz: igaz szerelemre! Akárcsak Laney, úgy te sem szereted, ha mindenki veled foglalkozik, elvégre te inkább a háttérben maradsz, és onnan figyeled az embereket. Fontosnak tartod a karrieredet, a fejlődést, a lelki békét, és mivel tudod, mit akarsz, nem is adod oda a szívedet egykönnyen másoknak. Emiatt gyakran vagy egyedülálló, de akkor is azt vallod, hogy kár az idődet egy olyan kapcsolatra vesztegetni, aminek nem tudod teljesen átadni magad.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!