A rendszeres sportolás nem csak azért fontos, mert segít megőrizni a bomba formádat, az egészséged szempontjából is fontos szerepet tölt be. Megragadni a rendszeres testmozgás mellett viszont csak akkor lehet, ha megtaláltad a hozzád legjobban illő edzést.

Kos

Ha nekiállsz, akkor szinte megállíthatatlan vagy, de a kitartás nem a legerősebb oldalad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-09-13

Azok a sportok valók ezért leginkább a számodra, amelyek változatosak és nem unod meg őket, például a köredzések, ahol gyorsan változik a feladat.

Diétás étel tipp: Egy finom tonhalsaláta, ami a benne található fehérjének köszönhetően gyorsan visszaadja az energiádat, jó választás lehet utána.

Bika

Nem vagy az a típus, aki feladja az első fárasztó edzés után, nagyon sok benned a kitartás és az akaraterő, ezért passzolnak hozzád az olyan sportok, amelyek hosszú távra építenek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha van kitűzött célod, az nagy motivációt jelent a számodra, ezért például egy maraton lefutása testhez álló feladat lehet.

Diétás étel tipp: A komoly munka után persze kell az energia, de ha mondjuk egy paradicsomos-kagylós tésztát eszel a legkiválóbb durumlisztből készült tésztából, azzal csak nyerhetsz.

Ikrek

Szereted, ha valami testileg és szellemileg is megdolgoztat, ezért ideálisak számodra azok a sportok, ahol figyelni, koncentrálni is kell, és az ügyességedet is próbára teszik. A tenisz például tökéletes választás lehet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Diétás étel tipp: Egy adag Schönbrunn csirke saláta segít, hogy a fehérjeszükségletedet és a rostigényedet egyformán kielégítsd – az a szellemi frissességhez és a jó anyagcseréhez is hozzájárul.

Rák

A bevált recepteket szereted követni, akár diétás ételekről, akár alakformálásról van szó.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel gyakorlatias vagy, szívesen választasz olyan sportot, ami egyszerre hasznos is, például a biciklizés, így edzés közben szó szerint haladhatsz is a napi feladataiddal, például elintézheted a piac felkeresését, vagy elmehetsz a postára.

Diétás étel tipp: Amikor pedig a könnyű, diétás fogásra kerül a sor, egy klasszikus natúr csirkemell görög salátával mindig remek választás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: