Az emberi tudat vizsgálatával egyre inkább megismerhetőek azok a pszichikai képességek, amelyek minden emberben ott rejlenek. Minden egyes csillagjegynek meg vannak a rá jellemző pszichikai képességei, hiszen a zodiákus magára a pszichére is kihat.

Ha tisztában vagy a pszichikai képességeiddel, akkor növekszik az önbizalmad és az önmagadba vetett hited. Minél inkább tudatában vagy a képességeidnek, annál élesebbé válnak. Vess egy pillantást a saját csillagjegyedre, és fedezd fel, hogy mi a legfőbb pszichikai képességed, amely ott rejtőzik benned.

Boldogabb élet: mitől szabadulj meg a csillagjegyed szerint?

Kos (március 21 - április 19)

A pszichikai képességed az, hogy mindig jó időben vagy jó helyen.  Szinte mindenféle erőfeszítés nélkül fejezed ki az érzéseidet. Akár egy baráti sétáról és beszélgetésről, akár más programról van szó, te vagy a társaság központja, aki szórakoztatja a többieket. Ráébredtél arra, hogy ez a remek előadói képesség, ami benned van, nem csupán a családod és a barátaid bűvöli el. Ezt a képességet bizony kamatoztathatod is, mert valóban nagyszerű előadóművész vagy.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 20 - május 20)

A pszichikai képességed abban rejlik, hogy ismered a határokat. Mindig átlátod, hogy meddig mehetsz el másokkal szemben. Tudod azt, hogy ha átlépnél egy határt, az konfliktushelyzetet teremtene. Számodra semmiség nem átlépni a személyes határvonalat, nem tolakodsz mások intim zónájába. Természetesen te is elvárod azt az emberektől, hogy ne hatoljanak be a személyes szférádba. Ám, ha valaki mégis ezt tenné, akkor szembenézel a félelmeiddel, és nem várod meg, hogy a dolgok rosszra forduljanak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21 - június 21)

A pszichikai képességed abban rejlik, hogy megtalálod a megfelelő szavakat. Annyira éles mind az öt érzékszerved, hogy szinte nincs is szükséged a hatodik érzékedre. Nagyszerűen kommunikálsz, remek szónok vagy, aki mindig tudja, mit kell mondania. Sokak csodálatát kiváltod azzal, hogy mindezt ennyire jól műveled. Ám mindez ennek a pszichikai képességnek köszönhető, mindig jókor és jót mondasz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 22 - július 22)

A pszichikai képességed az, hogy bízol a megérzéseidben. Meg van az az érzelmi intuíciód, hogy képes vagy érezni, mások mit éreznek, és előre tudod, hogy mi fog történni. Ha valaki lelkileg sérült, akkor képes vagy a hihetetlen empatikus képességeddel gyöngéden elsimítani a problémát. Szinte ösztönösen cselekszel, tudatában sem vagy eme képességednek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-05-17

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: