A zodiákus sok mindent elárul rólunk, és annak ellenére, hogy szeretjük a pozitív tulajdonságainkról írt cikkeket olvasgatni, azért bőven akadnak kevésbé hízelgő személyiségjegyeink is. Vannak notóriusan „nehéz eset csillagjegyek” és vannak olyanok is, akikről mindenki azt feltételezi, hogy csak kedves és jámbor oldala van. Tudnod kell azonban, hogy minden zodiákusnak vannak rossz, sőt, egyenesen hátborzongató tulajdonságai. Nézzük, neked milyen téren van hová fejlődnöd, a csillagjegyed alapján.  

Kos: Kifejezetten erőszakos vagy

Úgy is mondhatnánk, hogy rád férne egy dühkezelési terápia. Energikus vagy és mindig lelkes, ez az energia azonban könnyen átcsap erőszakos kirohanásba. A hangulatváltozásaid nem könnyű követni, időzített bomba vagy. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-17 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki...

Bika: A birtoklási vágyad túlzás

Szentimentális vagy és nehezen mondasz le bármiről is. Nagyon nehezen érted meg a makacs fejeddel, hogy bizony vannak olyan emberek és dolgok, amik sosem lesznek a tiéd. Erős birtoklási vágyad mások számára egyenesen terhes lehet. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Kétszínű hazudozó is tudsz lenni

Még a barátaid is tudják rólad, hogy kibeszéled őket a hátuk mögött. Nem rosszindulatból teszed, egyszerűen képtelen vagy titkot tartani. A környezeted elfogad és szeret ezzel együtt, de már nehezen tudnak megbízni benned. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Élvezed, ha valaki nem jó hozzád

Mindig csak adsz és adsz, és még magadnak sem vallanád be soha, de szeretsz az örökös mártír szerepében tetszelegni. Titokban élvezed, hogy kérés nélkül is állandóan segítesz mindenkin és emiatt sokan függnek tőled.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: