A zodiákus sok mindent elárul rólunk, és annak ellenére, hogy szeretjük a pozitív tulajdonságainkról írt cikkeket olvasgatni, azért bőven akadnak kevésbé hízelgő személyiségjegyeink is. Vannak notóriusan „nehéz eset csillagjegyek” és vannak olyanok is, akikről mindenki azt feltételezi, hogy csak kedves és jámbor oldala van. Tudnod kell azonban, hogy minden zodiákusnak vannak rossz, sőt, egyenesen hátborzongató tulajdonságai. Nézzük, neked milyen téren van hová fejlődnöd, a csillagjegyed alapján.  

Kos: Kifejezetten erőszakos vagy

Úgy is mondhatnánk, hogy rád férne egy dühkezelési terápia. Energikus vagy és mindig lelkes, ez az energia azonban könnyen átcsap erőszakos kirohanásba. A hangulatváltozásaid nem könnyű követni, időzített bomba vagy. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Könnyen lehet, hogy bármilyen nehézséggel is találja ma szembe magát, sajnos nem sok segítségre számíthat, így magának kell majd megoldania a problémákat. Rá se rántson, kedves Kos, mert lehet, hogy most kimerítik a nehézségek, ugyanakkor lesz valami, amivel gazdagodhat, ez pedig a tapasztalat, ami felbecsülhetetlen!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-14

Bika: A birtoklási vágyad túlzás

Szentimentális vagy és nehezen mondasz le bármiről is. Nagyon nehezen érted meg a makacs fejeddel, hogy bizony vannak olyan emberek és dolgok, amik sosem lesznek a tiéd. Erős birtoklási vágyad mások számára egyenesen terhes lehet. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Mindenképpen ügyeljen ma a pontos, precíz munkavégzésre, bármivel is foglalatoskodjon, kedves Bika, egyrészt, hogy ne kövessen el olyan hibákat, amelyek miatt késõbb aztán újból kelljen kezdenie mindent, másrészt pedig, hogy elkerülje a kisebb baleseteket. Jobb félni, mint megijedni, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Kétszínű hazudozó is tudsz lenni

Még a barátaid is tudják rólad, hogy kibeszéled őket a hátuk mögött. Nem rosszindulatból teszed, egyszerűen képtelen vagy titkot tartani. A környezeted elfogad és szeret ezzel együtt, de már nehezen tudnak megbízni benned. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma nagy eséllyel összehozhatja az élet egy, a szívének kedves valakivel, akivel nagyon jó érzés lesz majd újra találkozni, beszélgetni. Ha teheti, szakítson rá idõt, hogy bõvebben is kitárgyalják az elmúltakat, s, hogy a viszontlátás örömére, jusson idejük koccintani is egyet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Élvezed, ha valaki nem jó hozzád

Mindig csak adsz és adsz, és még magadnak sem vallanád be soha, de szeretsz az örökös mártír szerepében tetszelegni. Titokban élvezed, hogy kérés nélkül is állandóan segítesz mindenkin és emiatt sokan függnek tőled.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma egy kisebb zavar támadhat életében, s, ha ez nem is lesz jelentõs, mégis teljesen a hatása alá kerülhet. Meglehet, hogy találkozik valakivel, aki, tán maga sem tudja miért, de nagyon megkapó, csaknem hipnotikus hatással van önre, s ez zavarba ejtheti. Próbálja meg tisztázni magában, miért is lehet ez, s, ha nem megy, hát egyszerûen csak fogadja el, hogy így van, s tegye, amit a szíve parancsol...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: